One Piece 1056 高清漢化版

753 回覆
31 Like 13 Dislike
佢哋不嬲都戇鳩鳩
做得鏡粉都係弱智

成堆好似邪教教徒咁
10年畫唔畫得哂
其實路飛同羅班撚樣和之國篇好撚倒米

明知凱多嘅目的係組織軍隊、製造武器、解放古代兵器同政府打仗
凱多知咁多joyboy嘅嘢,肯定知絕大部份空白一百年嘅事,佢打贏御田之後都仲龜喺和之國廿年就代表佢都等緊三隻古代兵器覺醒
班傻仔超新星係都要打埋凱多

大媽呢啲痴線婆一日到黑發夢成立甜點烏托邦,肯定唔會同凱多長遠合作得嚟。凱多識才,連明哥凱撒呢啲垃圾都肯合作,如果佢哋班人圍毆砌低大媽證明自己實力咪有得同凱多講數
而家和之國冇咗凱多得班死剩嘅垃圾武士,而且打贏又唔即刻開國
到路飛班人真係想開戰嗰陣,和之國班撚樣已經安穩咗一段時間,仲點會肯開國幫你打仗

如果羅係有腦嘅就應該利用凱多了解歷史同聯合百獸打政府,打完仗先夾埋革命軍嗰啲秋後算賬凱多勢力。
打倒凱多一個獨裁者只係救到一個細國家(而且光月統治之下嘅和之國本身都好垃圾),打倒世界政府救到好多嗰細國家。
其實我一直有個問題
就係凱多 大媽果邊冇人識睇歷史正文
可以點搵one piece
佢地都係諗住捉羅賓 如果捉唔到諗住點
大媽都話可以等三眼女覺醒
凱多呢

同埋覺醒冥王 要靠象主開國 象主點會聽凱多
嘥晒,條撚樣都唔識配音
路飛連凱多都贏到,四王級大將秒住過

最終結局100%唔會打赤狗啦。
一定係打赤狗之上既人。

赤狗能力一早出Q晒,路飛打赤狗唔夠有趣。
尾田會安排人打,但唔會安排佢兩個打
一定係一路打一路出新野先正。

如凱多一直爆火風雷熔岩屬性攻擊,仲有果D幾個佛教名人攻擊,降三世果D。
熔岩做最終戰真係太普通了
用常理推斷嘅話其實路飛連黑鬍子都可以秒住過
Marco帶班蛋散隊長去打黑鬍子十船長都冇人死
仲未有1057情報?
屌你老味d女真係痴撚哂線
廿幾歲配四十歲音都可以話無問題
客觀睇唔match就係唔match
成班都弱撚智
快D講下女帝
唔理 照霸住先
好似強國一樣整唔到晶片 一樣照買d舊光刻機返來慢慢逆向研究

情況好似
都唔係完全無可能
尾田咁鐘意玩對稱
宜家4個東海加入
4個偉大航道加入
咁新世界都4個都好合理
我個人唔反鏡
但啲鏡粉真係好撚on9
如果我反鏡應該都係因為啲鏡粉

我本身係支持本地明星參與配音工作,對動漫同娛樂兩邊都係好事嚟,尤其推多啲後生仔去做更加值得推崇,但唔係搵把青澀嘅聲線去演紅髮,紅髮叫得面子果實就代表佢係老江湖,一個老練一個青澀,係完全係相反,鏡粉就一句為反而反當駁咗人
呢班鏡粉自私兼無腦,有冇諗過咁做只會引嚟更多人反鏡,鏡真係比你班on9師奶累死
好合理啫
我得唔到嘅野 你咪旨意得到
我霸住最多一路搵人破解
我冇話唔合理
但純粹好似冇乜計劃姐
羅賓都係佢黎和之國 先話捉
香港有冇得睇日本配音版
佢哋撚識OP,個個留言都係話AK幫「撒古斯」配音
係,紅髮香港譯名叫撒古斯
但從來冇fans會咁叫,OP fans一定係叫紅髮
又一單鏡粉唔識扮識,自曝其短
Sure
御田可以解歷史正文
比我就威脅佢解文 點會比佢跳成年舞
邊套劇場版有天下果實
班死閪婆真係好撚煩
叫香克斯都好過撒古斯啦 叫完都唔知佢叫緊邊位

btw 香克斯係咪台譯
無1057情報?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞