One Piece 1056 高清漢化版

753 回覆
31 Like 13 Dislike
跟卡普最多做中將 跟羅傑海賊王分分鐘都有得你做
呢啲情報假到仆街 嗰啲咩阿拉伯蘇格蘭情報呀嘛
而家話係天龍人
洛克斯想滅咗某一族天龍人
然後就喺果度比羅傑執到紅髮
呢個就係神之谷事件
所以話似fake
見到兔女話要同大和隻抽都知假
兔仔上船冇望㗎啦 依家係大和vs薇薇爭最後個位
話哂老弱傷殘既白鬍子都打爆過紅狗
四皇輕取到一個大將都唔奇怪 輕取到3個就真係意外
我估尾田劇透左五檔形態俾動畫組畫
不過唔講能力,任佢地跟住橡膠咁打就得。

所以到最後爆呢一下尼卡,
冇變到十分搞笑,同戰鼓響。

當初路飛變尼卡係俾尼卡控制住影響左性格。同凱多打打下變番自己。
大和入硬啦
係啦
計晒時間和之國完先上Red
比啲fans 丁下 尼卡mode先
不過唔知點解釋無第十人呢
究竟卡普有幾勁先講得出戰國唔㩒住去會殺咗紅狗
因為成套戲都係賣ado
加多個大和落去仲唔知做乜
可能尾田都想集中番個結局打既人,
唔想區區大將會係路飛既阻礙之一。

所以要分番大將同王既(明顯)差距。

綠牛自己都講,有凱多,海軍唔敢入
大媽島萬國,一直如是。
依家紅髮秒大將,足以証明差距。

最終戰,路飛應該唔會同大將打,俾契仔山治同盟友果D算。佢自己打姆伊。

基德,羅,契仔,山治,甚平,大和件件都大將級。打五老星都夠做
再唔係俾白馬,盾佬打大將都得。

赤狗俾薩波應該冇懸念。

羅賓芬奇,應該打茶豚,桃兔
骨仔娜美烏索普鹿仔,應該輕鬆秒中將。
係兔仔果度有d fake
兔仔同羅本身又冇乜交雜 我支持兩個一齊上船

巨人島之前都估係下一站

和之國都口頭鋪左咁多年 都係會去
咁巨人島一樣鋪左咁多口頭戲份 會去真係唔出奇
巨人國俾大媽打殘完其實都唔知仲存唔存在
YouTube啲留言癲到
有人話唔好啦即刻比鏡粉咬 又話盲反又話欺凌
和之國夠殘晒啦 巨人島應該點都去一去掛
仲差God未二次升級 話晒老豆都係紅髮團幹部
巨人島未必係新世界,可能仲係樂園。
all blue唔通又要去一去?
洗唔洗番去見埋鯨魚先

我覺得呢D島可以結局分開去做過場算數。

最應該去水先星島,架船行到尾先(芬奇夢想),
然後靠其他盟友拼合大航海圖(娜美夢想),再畫地圖十字去最終島。
解讀最終島歷史答案(羅賓)
開啟古代兵器線----冥王開國
路飛有行動去破壞魚人島,迫佢地上番陸地同人類共存(甚平),借用海王力量
天王,估計同空島飛上去有關。

最終戰前/後,睇完和之國後,
應該可以改變無風帶地形限制,搵到all blue,見鯨魚,可能經過巨人島。

契仔期間贏左鷹眼,斬希留,同五老星,甚至最後同紅髮比劍

(知歷史答案唔代表即時有OP,羅傑自己都講太早,應該都關古代兵器事。)
最後路飛完成任務,搵到OP,完
合理喎 紅髮係佢眼中係海賊 佢expect路飛係要做海軍 咁紅髮令到佢想做海賊 咁佢係眼中佢的確係壞人
透形態好閒,唔劇透俾大家知大和入團掛
我覺得有啲懸念
有心想培育紅髮有獨立思考能力既人,俾佢跟羅傑做海賊,我明

咁又有啲矛盾呀,
上集提到,當龍都係(前海軍),就算唔係都真係想過佢做。

卡普都真係有心有心想親人做海軍架喎。
甚至艾斯路飛都係。
唔通想親人做垃圾,做天龍人隻狗

劇場版加呢個設定有D亂
路飛結局起碼同赤犬或之上嘅人打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞