One Piece 1056 高清漢化版

753 回覆
31 Like 13 Dislike
以為佢名聲(面子)真係太好
知shanks係四皇唯一理智人士 唔會無啦啦同你攬炒
咁煙佬點算
求下尾田唔好寫柒我紅髮
唔好咩都賴哂血統
同埋頂上係紅髮威脋會同海軍打
海軍原本同海賊就水火不容 會見你肯定係你有啲咩特殊背景或者以前做過啲咩啊
一早收咗皮
尾田最鍾意就係紅髮 點會寫柒佢 頂你有血統係一回事 努唔努力又係另一回事 佢唔努力點會咁勁
煙佬克比大將
藤虎/黃猿/青雞做元帥
我本身估政府係有需要先接見佢
又唔知講左咩內容

我本身估係
本身海軍就唔係咁黑白分明
冇乜野應該唔想郁鳩四皇 想佢地鬼打鬼算
紅髮又唔會對海軍有大動作
所以可以用黎平衝勢力
好似一個中間人咁
頂上就係海軍同白鬍子打到仆街所以黑鬍子可以上位
然後紅髮出黎頂
煙佬撚做到大將 佢武裝色廢到喊
點都要寫返好既 咁重要既角色
我睇都係做好似沙佬咁既 飲恨旁觀者/銀牌選手 咁既vibe
不論係戰國揸旗定係紅狗揸旗不嬲都係黑白分明 得少部份理智海軍
條友咁嘅歲數仲做緊中將就知收皮啦 依家仲要多咗大將候補 佢更加冇機會上位
邊到講紅髮係天龍
我係咪跟漏左野
都係既 但五老星可能唔同?
同埋政府上頭唔同海軍 我撈亂左
克比結局一定係大將 比粒屈機果實佢食buff佢
情報定電影?
我都係跟post
電影劇透漫畫劇情咁癲
最新海賊王劇場版設定集 尾田有份參與 紅髮原本係弗加蘭家族 個家族同明哥個家族關係密切 屬於天龍人頭腦清醒派
大將粉鼠 克比

費加蘭家族前往王之領地的時候被洛克斯海賊團襲擊 洛克思想要透過殺死費加蘭家族來挑起世界動盪 但是被羅傑卡普聯手擊敗 羅傑雷利發現被藏在箱子裏的紅髮 想交給卡普帶走 但卡普告訴羅傑 不能再讓這個孩子成為腐爛貴族一樣的垃圾 最後羅傑收養了他
但其實咁樣 卡普之前d情感戲份有小小bug左

七水都第一次同路飛講紅髮係危險既男人
頂上第二次 紅髮出場 卡普就話係將路飛帶壞做海賊既男人
咁佢又講得冇錯嘅 如果紅髮冇成長起嚟做到四皇 做個小海賊嘅話都唔係危險嘅
唔腐敗 只係變左危險
未知卡普心入面海賊同海軍點比較
佢一定知政府仆街所以唔做大將/元帥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞