NVIDIA 顯示卡閪冧捷報10 目前香港卡價唔抵屌 8月水魚節來臨

1001 回覆
37 Like 4 Dislike
係咪等4代 兼過哂消費券
幾時先等到3千
咁好多人玩緊呢
食雞又免費 1060都夠用.jpg
唔係咁多人課幾百蚊買3A
兼買定張3070玩嫁
網鋪有咩信得過既推薦下
食水深到
成個grade
卡=樓/地
政府 地產開發商
夾埋控價控量
等兩年直情躺平啦
你有幾多個兩年
如果我預diablo4 gta6
低階1080 dlss
係咪3070夠用
我覺得夠
咁慢慢等啦

我而家玩住舊game同dota2
巴打口中既垃圾玩家..
我由上個post開始叫人唔好急
老閪都睇定啲先 但都係有人心急
我會用Unreal Engine 5整嘅game作為標準
估計medium settings應該可以穩定60 fps
其實我都係,我都明忍得好辛苦,但一諗到奸商代理太過份,就有一股力量湧現支撐住
而家物流行業咁發達 我唔幫襯你香港代理都有好多方法買得到 佢係都要賺到盡咪唔同佢買。 入口少左報關打稅呢d問題其實自己花少少時間都搞得掂

如果真係咁唔好彩壞左, 我辛苦d寄過去做保養都唔益佢啦,當然 有d人覺得麻煩咪俾多d錢買行貨 講到尾都係trade off既姐
預diablo可以用電話就得
開定先

NVIDIA 顯示卡閪冧捷報11 全球卡價大砍 40系即將登場 等到就等
https://lih.kg/3112930
問過人,都係推介上3060齋, 如果買左3060ti 供唔夠電,邊個會同我負責?
老闆你好
你問邊個咁大整估

i5 10400 100w 唔夠
3060 ti 200w左右
550W牛點會唔夠推
除非你用緊連金牌都無既雜牌牛
有計,I5 頂盡100W, 板RAM等160W,3060TI 200W ,4百幾W已經係雙燒既功率
仲有DELL 出過 12700 + 3070 500W
https://24h.pchome.com.tw/prod/DSBC02-A900F3OE0
人地HP I9 11900 + 3070 , 500W
唉,算啦!都買左張3060齋版
So far用1080p打機都好靚好爽快
但係聽到有$2999 3060ti 砌機就好葡萄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞