NVIDIA 顯示卡閪冧捷報10 目前香港卡價唔抵屌 8月水魚節來臨

1001 回覆
37 Like 4 Dislike
6700XT最平2999
6700XT本身就係針對3060ti同3070黎打,絕對高CP
光追就係遊戲入面既場景真實計算光源折射既技術,會帶來更逼真效果。
未來UE5本身都會自帶光追,所以光追係未來遊戲既指標。
彈game 幾高CP都無用
其實係apex問題
巴哈都一堆人彈game
應該關driver事
因為兩次彈都係彈完game後黑mon再出個驅動程式逾時error出嚟
用啱driver就得啦

用DDU熄左windows個自動更新driver
用N卡有時都會比windows強行升左driver出事
giga好似冇game送
asus有
n卡driver 更新完重會cut feature

a n卡打和啦
邊個平就買邊個
我張n卡成撚日無聲出 下下reboot
醒目~一講即明
冇錯!就算係地表最強既6950XT/3090TI運行MATRIX AWAKEN DEMO既時候都係得返4X FPS 2160P HIGH,呢個結果就好清楚話比玩家知道UE5係另一個世代既野,就算係目前的旗艦卡都駕馭唔到。
環保礦卡邊個肯要
用到+有保, 100蚊收
想問如果淨係for煲劇多 少打機呢
第一次n卡轉a卡都炒左半日
之後用DDU連續刪N卡A卡driver兩次就無事
至今開心使用中
煲劇APU都可能夠做啦~
apex不嬲多bug,rainbow6都係一樣
30卡新出個期,見唔少apex彈game問題

香港3080 12GB新低
轉會+1
我個張default冇事
降電壓,以為搵到sweet point,玩新game冇事,玩舊game都係炒
fan curve又唔比改,好在slient mode又真係好靜
好似娶咗個好高竇嘅老婆咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞