NVIDIA 顯示卡閪冧捷報10 目前香港卡價唔抵屌 8月水魚節來臨

1001 回覆
37 Like 4 Dislike
都係睇價錢
3060好似都做唔到$3000
但rtx6700好似表現仲好過3060?
想問下6700xt係咪買得過
未用過A卡
本身想等3060ti
真 5699官方價
早兩年$6000買2080super
睇下遲啲出4系再睇下邊張抵玩
去馬
唔急可以等下,年底會出40系同7千系新卡
有冇人有galaxy跌風扇張圖
無錯,但差少少,主要睇價錢
3千零左右好抵玩
所以我應該都廢事等直接買6700算,用6-7000換部新機頂番3年
2080Ti = 3070
而家人哋6700xt/60ti即係得3000幾預算啦等同樣價位嘅新卡起碼下年 仲年底
等等黨永遠唔會輸
佢可能由5千幾既3060ti等多而家 係咪代表佢5千幾預算
買左卡未
台灣都好似冇曬 asus 3080ti TUF 貨,係咪asus 唔再出?
點解我睇PCHOME 同香港既3080 Ti 都差幾百蚊
計埋運費都同價。。。。
應該係啲Asus平卡賣曬, Zotac, msi, gigabyte 就有平貨
rtx 4080
其實計埋運費都係差唔多,真係平既根本無貨
大家擔唔擔心就算買左返黎都無用武之地?

隻Matrix Awaken連6900XT同3090TI都舞唔掂,得返4x fps in 4k mode
Unreal Engine 5完全係次世代產物咁喎
因為之前嘅牌子平嘅已經賣晒, 等下個牌子減價
Nvidia expects second-quarter revenue to drop on gaming weakness

https://finance.yahoo.com/news/nvidia-expects-second-quarter-revenue-130741568.html?.tsrc=fin-notif

屌佢老母賴乜鳩GAMING, 明明自己有份屯貨推高個價同支持MINING
冚家剷黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞