NVIDIA 顯示卡閪冧捷報10 目前香港卡價唔抵屌 8月水魚節來臨

1001 回覆
37 Like 4 Dislike
Giga衰過一次嚟 之後盡量避免

但平心而論 好似未聽過giga係display card 方面出事
要買一早買左,打埋飛機添啦
宜家先買就on9,都已經末代,仲俾幾千蚊,以前平就執到寶
又無得咁講嘅
自己接受到咪得
中階卡應該要等到出年
等等等.等40系!!!!唔等都等左咁耐...黎緊d game我見好靚.依家d 顯示卡都好似推唔盡.我仲要4k144hz mon..仲用緊1060 6gb
想問下,我用緊1080p 144hz, i5-10400f, h510m板,16G ram, 550w 牛,因供電有限係咪得3060/6650tx 揀呢?

我一直用開NV卡,光追都係佢成熟d所以都係揀返佢
無錯

上面有條撚樣仲講話Nvidia股票升緊
明明跌足30% 升個4%叫做升
想要人買卡 講呢啲係無用

有無人知道下個月,9月中ETH會轉POS

啫係用顯示卡去挖礦嘅方法將會永久拋棄
炒狗 礦閪 腦場撚屌繼續hold住個價攬住啲卡啦

炒狗 礦閪 腦場:挖唔到ETH未挖其他alt coin,我唔理啦總之同我炒上去
同隔離post講革爾又贏一樣
我要香港班19代理冇錢交租
革爾死好運啫
咁又唔驚,班人賺到既錢可以移民買幾層大樓
NVIDIA 顯示卡閪冧捷報10 目前香港卡價唔抵屌 8月水魚節來臨
https://lih.kg/3096774
謝謝分享,繼續撐住
ching 打咩game 1060推到4k#ng

當日比亞迪散貨價參考
代理入貨價只會比呢個更低
所以班畜牲代理一直都賣緊3倍價格以上
無打機.等緊40 先再打
呢個又唔認同呢張係當時EVGA唔要批貨俾咗違約金跟住代工廠BYD自己處理批貨既員工價,我諗應該真係同張卡既生產成本差唔多或者高啲(PCB, Core, 其他電子零件, Packaging, 代工費等等),呢個價加埋物流成本同埋EVGA呢啲顯示卡廠商自己賺既嗰一浸先係代理既入貨價唔會去到咁低
而家買真係傻仔
已經傳緊消息70可以打到3090
但所有嘢有新技術一定快過以前
LHR係咩嘢來?
行左幾間舖Galax 無貨,結果買左張inno3d 齋版3060無oc無LHR
邊張平買邊張
LHR係限制左挖礦速度既版本,打機無分別

不過都無咩分別啦
道高一尺,魔高一丈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞