NVIDIA 顯示卡閪冧捷報10 目前香港卡價唔抵屌 8月水魚節來臨

1001 回覆
37 Like 4 Dislike
台灣梗係買3080
仲TI 一係上3090
3090 背板vram 熱到仆街
個人覺得打機3080ti夠
台灣 3080 同3080TI 價錢差好少,但3080TI同3090 比都貴幾多下,而且3090效能同3080TI 比差好少,係Ram 多左。 3080TI CP值高啲喎
DLLM crypto又牛三迎接40系,其實係咪老黃背後托市
lm
由佢啦
有一班人已經慣左唔追新卡
又唔係唔用得
ETH 2.0咁耐都未出
好明顯班人收咗老黃錢
唔屌
點認證
老黃2021年頭見3060唔係好炒得
就放個3060專屬解除算力限制搞到真gaming玩家無撚哂貨買
22年5月見幣價閪冧又放個完全破解出黎賣剩貨
結果礦佬唔受落 大家人踩人咁放卡
自己貪心囤卡囤到清唔哂 到頭來居然怪gaming市場衰退
攬住D 3050過世啦 垃圾公司
真係好on9,自己屯貨慢慢賣,成日出埋啲高價低效能增幅嘅卡想賺到盡

又將啲新卡delay嚟幫自己散貨,你估消費者真係有責任幫你接貨嘅咩?

睇錯市,劈價咪得囉,冇賣唔出嘅貨,只有賣唔出嘅價錢

人無恥,真係天下無敵
淨講玩3A呢個世代DLSS 2.0同光追仲係N卡大勝
希望A卡再好似CPU追煙條咁追N卡
玩vr 要n 卡
streaming n 卡200mbps
a 卡得100
皮褸黃4月-7月季度財政報告出咗,賺少好HI多,條撚屌歸咎於GAMING市埸倒退,真心膠

睇下佢會唔會好似INTEL咁,漲價銷售
EVGA GeForce RTX 3080 12GB FTW3 Ultra Hybrid 遊戲,12G-P5-4878-KL,12GB GDDR6X,ARGB LED,金屬背板,LHR https://a.co/d/aYQ911N

#英偉達首席執行官黃仁勳表示:“隨着本季度的推進,我們遊戲産品銷售額預期大幅下降。”“由于我們預計宏觀經濟狀況將繼續影響銷售額,我們與遊戲行業的合作夥伴采取行動,調整渠道價格和産品庫存。#

老黃比礦工落藥失憶左幾年
今日佢終於記得自己係賣緊遊戲產品而唔係礦卡
屌佢老母臭閪
傳聞仲要今年新卡3張變1張,你唔清晒所有舊貨,我就唔出新卡,正PK
靠嚇
我當 intel arc 垃圾黎
amd mcm 都會打殘佢
條燃樣成日想賺盡,托高股價再賣股
得!反而如果你分開用兩條1開2黎插落張卡度,唔知會發生咩事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞