連登女神serco有花生 (7)Serco bb差拖糧 唔交mpf同遲到攪珠罰錢未回應

1001 回覆
63 Like 7 Dislike
啲護主狗仲要spin去細公司係咁架啦
就算當真係有細公司係咁 代表你都要係咁?
況且我都做過細公司 人地個個月準時入票
好典型港資公司會做既野
做到隻狗 加小小人工 話呢度好過出面好多
另開新post集合苦主啦
勁大篇野 然後 好小事姐
明明當時大家ok 架喎
應該真係當咗serco係偶像
好心啦2022年啦仲被偶像濾鏡蒙蔽自己唔識判斷是非
以事論事有冇咁難
呢啲工應該除咗啱啱出嚟做嘢嘅人都冇人咁傻會去做
等員工透露d 單有冇少到
係咪單對單叫入房面談
但係你睇佢講「遲出糧好多公司都係咁」
都似hauying講既
s/k平時對員工講野既pattern

慘 洗曬腦 希望佢早日清醒
大佬呀, 正常一發現出錯, 會即刻更正啦?
建議開名 俾老闆加佢人工
佢咪講左出左錯之後即刻更正返囉
最後信仰黎 自己都要諗辦法自圓其說 唔可以俾人破壞呢艘船
「你嘅未來有我,咁我地嘅未來都會有你!!」
大家早晨呀( *^^)o∀*∀o(^^* )明天會更好呀!
地盤2/3判拖半年糧又唔見你班連登仔咁積極去狙擊果班老細
開到7
(`・Θ・´)

程序上錯誤
咁你係咪都程序上錯誤所以遲出糧
個腦程序上錯誤所以玩攪珠(╬•᷅д•᷄╬)
即係要用幾個月時間更改, 咪玩啦, 打個電話即刻更正到啦

利申: 做開HR ADMIN
兩位老闆瞓唔瞓到覺,怕唔怕會執笠( ノ^ω^)ノ゚
一定會越黎越好٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و
一定會!\(^∀^)メ(^∀^)ノ
見到某啲都唔知係咪佢嘅family嚟
淨係spin邊樣邊樣嚴重啲 其他細公司都有嘅問題真係笑咗出聲
做細公司會遇到嘅問題喺serco女神到一次過遇到晒

支持佢地啲前員工繼續爆佢大獲

我覺得暫時爆得出嚟嘅問題都一樣嚴重
Mpf /遲出糧/壓價/搞珠罰錢/屈人反叛公司
全部都睇得出啲員工平時一定受唔少佢嘅閪格
仲要俾人感情勒索 執佢啲貓屎 工作環境差仲要去洗廁所
然後女神喺網絡世界又拎晒光環
賣垃圾貨都俾佢賺到fat fat
啲員工呻下都俾佢捉去開8個鐘會

真係CLS公司 閪女人
人地每晚準時12點瞓架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞