連登女神serco有花生 (7)Serco bb差拖糧 唔交mpf同遲到攪珠罰錢未回應

1001 回覆
63 Like 7 Dislike

你睇下佢呢個post
扭擰到咁都比人話好靚好cute
如果係其他女仔咁做一定比人問痴左乜線
可見佢敢post出黎都自信心幾高下
你想連登有幾營養你而家討論成點有冇啲咩重大發現 有結論未?唔好懶醒啦
可以擺埋入整合 前面post好多苦主
含能啦你
唔評論個店主外貌人設個性
單從拖糧,遲供mpf但每月扣錢,遲到攪珠逼員工拿錢出嚟,呢三樣,都證明係閪港資公司
唔知老闆遲供mpf ,可唔好可以攪珠遲供筆錢攞翻出嚟買嘢食俾佢呢個大家庭呢
你post你同你個fd既自拍上黎,我地再決定比唔比相你囉
仲有品質 model上身圖問題
佢間鋪貨不對版又食水深應該先係勸退傻妹豬絲打唔好買嘅力證下次開post可唔可以放係頭
當買衫心得分享
個人感官無對錯
笑鬼死
其實想同嗰啲覺得遲4日出糧好少嘅啫嗰啲人講
其實對每個月出一次糧嘅人嚟講
每個月7號出糧已經係最低保障
根本遲咗就係遲咗,唔會有得兜
奴工法例都係咁寫明
仲要人工咁低,相信去到月尾已經無咩錢剩
所以由1號至7號應該係捱得好辛苦
去7號仲要等多幾日,其實對員工嚟講真係好刻薄
如果僱主當員工係朋友嘅話,真係會做出咁嘅行為咩?
定係朋友就係可以被佢搵笨呀?
其實真係無咩責任心,先會做得出囉
呢條好撚正..
以為以為以為
乜都以為
屌你姓賴?
ss定前員工個樣靚唔靚,真係關你撚事咩毒撚
連登成班麻甩佬何來妹妹仔
正常公司其實係around月尾月頭出
唔會真係搭正7號先出 嗰啲已經夠西
呢個係7+4
佢話銀行扣咗錢但冇做嘢根本鳩噏成份好高,做銀行最緊要對數,一條數入一定有個位出返去,邊有可能等佢幾個月後(唔肯定佢講幾耐之後)發現到銀行先再做嘢?
唔係講你地

係嗰啲咩覺得遲出糧好正常既妹妹仔
冇試過打工 唔太知道正常待遇係點既白紙
支那製 送去韓劇打tag 再賣比ig

咁就將廿蚊既野 倍大到400蚊
打手準備開始人身攻擊
明明呢度都好多巴推po
點解可以買到幾千蚊諗唔明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞