連登女神serco有花生 (7)Serco bb差拖糧 唔交mpf同遲到攪珠罰錢未回應

1001 回覆
63 Like 7 Dislike
為左吸引狗公like & follow
報稅嗰啲會點兜
其實十幾年前已經話日本雜誌出咗有咩今期流行,唔夠一星期已經喺東芫嘅山寨廠dup到一模一樣嘅貨出嚟,淘寶商、深圳嗰啲商城、旺中葵廣都會去當地攞貨,講到明日本雜諗同款咁賣,然後呢批好好賣嘅話,再有其他質素渣啲嘅廠去老翻山寨廠嘅貨
個攝影師企出雙黃線影相?
諗住側側膊唔應就算
tb起碼你知咩價 自己對QC都大概知咩事嚟到QC唔好咪著兩次掉囉
IG SHOP真係QC又差又貴
咁點解我唔買啲好野
笑死model唔出馬路就攝影師出馬路
即刻收到10個負皮
係咪想佢死好耐
單純憎佢眼紅佢咪講聲
唔洗扮哂可憐數臭佢點點點
中間溝埋哂啲錯誤資訊博人同情扮可憐
最後又要出返黎澄清搞到柒下柒下
帶哂風向然後個個又話點點點你唔講
講完又扮睇唔到
又話呢樣唔係最重要
繼續轉移下個話題
沒完沒了咁
直接講聲想佢條臭閪八婆搵咁撚多錢又唔夠完美
直接執粒咪算
其實有冇商業牌照?做到咁大應該好難唔整
個model上身圖張張都重p
一收到貨上身fantasy已經破壞左
事主咪澄清左
咁你仲想點?
拖糧mpf個堆你老闆回應左未?
定諗住用呢點反擊就算?
收皮啦打手
我意思係啲妹豬參考model相而買都理解
正常你唔會估計到條褲原來好鬆 Model上身圖係後面夾曬夾先咁啱身 即係欺騙消費者啦
P圖呢啲就一定架啦 一定會拉長個人同就角度
但如果自己身高體重同model一樣好自然會參考啲相跟住買

最重點係Serco呢間舖even你睇size買都可以唔啱
上面有苦主話同Model一樣重 度埋size 都可以緊到扣唔到或者鬆到著唔到
裡面好多都係事實只係有D講錯
人地只係啱啱出社會嘅妹豬講野唔叻好平常
唔好係度blame the victim
淘寶啲網紅店都係幾廿蚊到百幾蚊件
Serco 賣件爛咗嘅裙都300
有無最新update
其實前員工唔算擠牙膏啦
全晚喺ig答Q&A,逐條問題答
mon住po,發覺有嘢會搞到炒車都盡快story澄清返
預期針住小小野咁撚搶口

不如同你老闆開開會
度下 拖糧 mpf etc點回應好過啦 有無報稅呀 定呢排好多野做"唔記得左"呀又
妹豬就講野唔叻 唔小心 唔識好平常
Serco講就叫帶風向 spin
其實好簡單一句唔抵得人靚又賺得多錢咪得
講事實
一個老闆一個普通fg妹豬
做左兩年幾仲fg?
戇撚鳩我六月份糧月尾左右一早出左打風加隔禮拜六日唔係遲出糧理由喎邊位後生妹豬中完伏仲要如蒙恩賜咁打呢段野出黎
越嚟越多打手
400蚊條裙,Zara 咪又係差唔多⋯⋯
唔買Zara 都仲有mango 之類嘅外同牌子揀
再唔係最近多咗好多街邊女人衫舖都係差唔多價錢
至少嗰啲舖頭夠膽拎啲衫出嚟見人,quality唔係衰到著兩次要掉呀

買衫唔係得ig shop㗎妹豬們
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞