連登女神serco有花生 (7)Serco bb差拖糧 唔交mpf同遲到攪珠罰錢未回應

1001 回覆
63 Like 7 Dislike
報狗報勞工 一陣又話判佢死刑
追晒咁多個post 有幾條友喺度幫口
希望係假膠唔係真心
如果唔係Serco Store
憑hauying爆嘅料
連登一早起埋店主底搞鳩人啦
如果Serco唔係個靚女 係個暗瘡肥婆
唔覺得佢地會咁幫個店主
可能人地有錢打風流工唔志在份糧
入去serco store做為溝女啦
God knows
我試過幾次上網買衫(韓國網同香港ig shop)都係中撚曬伏,之後學識乖乖地俾多啲錢去大牌子買算至少摸到上手睇到咩版型同質地

難聽啲講啲online shop quality 衰撚過H&M ,但又貴過佢
而家係咪起埋serco根本唔係靚女?
邊種收貨
簽收嗰種定原諒嗰種
Hauying應該開佢名幫佢升職加人工

Hauying你咁都唔幫佢 好黑心喎(´・ω・`)
你都幾可憐
證據事實放在你眼前
你又話人地癲咗咁攻擊 啲盲撚
自己唔講道理就spin 去 唔跟風
唔係唔講啊,
我都等緊佢點講咋

一次都嫌多 係呀
但佢都有講返過程係點樣
你咪又係扮睇唔到

有啲嘢唔係非黑即白
當刻唔拒絕
事後傾完知道啲同事條氣唔順
寫包單唔會要再做 都唔夠
要再擺上網攞公道?
講到皇恩浩蕩咁
買呢啲冇牌子既
買u 記果啲仲好啦
袋錢落你袋呀依家
老娘今日唔開心
要開返十幾粒鐘會 等大家可以正能量
有撚哂証據咪叫你快手去告柒佢囉
同我講托柒咩
我叫人告佢報勞工都比人話打手呀
你又點解釋呀懵撚
希望事主去啦
不過佢可能享受公審多啲
未有結果已經可以搞到人仆街
講真
報勞工便宜左佢
冇呀 會俾人話你咬住唔放/關你乜事/道歉左仲想點/洗唔洗死刑定火刑 嗰啲囉 on99

佢如果唔spin 肯直接認衰承認錯誤
而唔係認一啲 唔回應某啲
甚至願意同當事人溝通 睇下可以點補償
我諗呢個po都唔會開到7
反而更加多人支持佢
唔排除其他人好正義要追討員工利益嘅可能性(╯•ᗣ•╰)
但係我淨係想知kappa有冇衰咸濕玩app派閃卡( ˘▽˘)っ!!!!!!
痴線,mpf員工都有份供架嘛,唔係點會扣起咗員工一段時間人工部分嘅錢,你講到僱主幫佢哋供哂咁樣同埋前幾頁有人講咗如果銀行見到Corporate Account嘅供款同僱員數唔啱,會提示同扣起筆錢架嘛,點會到員工提先發覺?
後生仔女打第一份工係咁
返工返到以為公司佢有份

過多幾年撞多幾次板就會學乖,俾啲時間佢啦
Serco靚女呢個係事實
但佢係閪老細 同埋係痴線婆 呢個都係事實
我當佢係真心「唔知 冇發現」
咁作為一個僱主 佢都唔唔啱
根本冇得駁
希望絲打們買sercostore啲嘢之前三思。。。
離地撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞