[今晚1點]Xbox &Bethesda game showcase

927 回覆
18 Like 7 Dislike
其實你想知來緊STARFIELD點玩。

我有一個好簡單又好實際的建議。
去購買及下載一隻名叫「無人深空」的遊戲。

一直玩到SF推出為止。

之後你就會發現SF係一隻NMS高清版 + 傳統 B社自訂化(即創角色、RPG、改船) + RPG化的遊戲來
showcase左部份feature就=知成品係點
話驚佢真係得個殼都話, point完出黎都唔知睇左啲乜
因為你實在太睇小TODD 的吹水功力啦
年青人

佢吹蕭吹起上來比任何女人都厲害
好多好多年前, 有隻pc game又係玩太空探索, 又係sell 星系多呢樣嘢, 得鬼閒去曬咩
1點showcase
一兩隻就一兩隻,我話好唔好玩都要你認同?講句吹大d就可以屈人吹水?
我只岩Starfield, diablo 4, 其他玩唔落都唔得?
連登仔
駁唔到?
Nms? 個隻好正
我知,係stellaris
得啦得啦 其他小眾game 冇玩嘅價值呀嘛
你知就好,indie game show 都要100% 話正? 睇直播成個chat都屌緊你地嘅大作
咁既然冇嘅話咁你都唔使個個post都講冇game玩嘅

正如state of play 冇game 我都唔會咁神心個個post都講佢冇game嘅
個個post 屌? 喂大佬,我對上兩日對留言嫁,你今日搵交嗌瀨我?
四個對話選項: 接受任務/串條友一句/拒絕/要多D detail
垃撚圾 D fallout味冇撚哂
唔講New vagas D選項係幾有創意幾多野做
3都多野做過佢
個奴隸村可以用對話水鳩人穿過地雷區果D
乜都冇哂
有無話lol幾時有全英?
如果個兩隻係屎,咁成個show都係屎啦講野唔用腦個下好笑
柒頭軟粉又出嚟獻醜
唔俾人偏食剩係想玩某啲Game
一撚定要瀨晒成隻碟先夠識得欣賞同唔食屎
癲撚過農場餐廳
[Bethesda 6月12日開game show] Starfield !!!
https://lih.kg/2984832

人哋成個月前已經好撚期待開定Post講自己想玩Starfield
柒頭空虛寂寞凍直情入埋去圍爐
轉個撚頭隔一個月就post張柒meme笑鳩人
剩係話自己想玩其中一兩隻都要俾你哋講到別有用心
估唔撚到咁都要俾軟膠
靠你班蛋散推廣XBOX真係仆得街
癲撚過黑社會
,依家喺連登講唔玩xbox其中一d game都要比班on9仔圍

係都要人跟佢口味,玩晒d indie games 先得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞