[今晚1點]Xbox &Bethesda game showcase

927 回覆
18 Like 7 Dislike
肯出FF7RE part2未
等撚到頸都長
100up system, 每個都幾個星球,仲要任land?
睇到100恆星做selling point,就冇期待了
自己寫幾個 其他program gen出黎啦
仆你個街邊撚個話會remake fallout
暫時最想玩都係大波羅 始終fans
隻三國都會玩 賽車都唔錯
Minecraft plague tale hollow knight 都一定會玩
其他就等人試完先
P5R第一次上pc就係xgp
咪remake左隻太空版

佢試下3d系統套1,2故仔落去 殺撚死哂sony都似
光榮小島atlus都轉會
Sony仲想J日廠?
Game pass自己試啦洗咩等人
一早預咗,索尼縮埋JAPAN STUDIO,懶理日廠
得返面向國際嘅Open world大作,同巨硬硬憾
冇自己嘅Idenity已經輸咗
睇咗咁耐 有興趣有幾款:hollow knight2 ark2 鼠疫2
可以觀望:臥龍 光榮嗰隻 Diablo4
其他真係麻麻 太多美系風格/卡通game 完全0興
其實比心機寫多D內容裝滿一個星系仲好啦
1000個空洞到爆既星球有幾多個人會玩
Persona 正傳switch都未有
1000 system
唔太相信12個月內執得掂隻starfield
去盡D 收購任天堂

驚個充爆左嘅3年game pass完左都未有得玩
日系 GAME 去晒 Switch 啦
應該遲啲上埋switch同steam
Sony 冇 J
係弱智神粉 J 玩日系要玩神 5 架咋
1000星加埋宇宙戰
聞到都覺得延硬期
有冇索索出嚟講兩句
係Bethesda祖傳垃圾膠水Engine:
Creation Engine
btw佢StarField話用Creation Engine 2
完全睇唔出2咗喺邊
神廠背後財團
話隨時可以收購巨硬架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞