[今晚1點]Xbox &Bethesda game showcase

927 回覆
18 Like 7 Dislike
傳統小農DNA思維
首先冇話唔比你用,不過你用左,人地唔同意所以大家討論好合理,睇上面事實證明唔係淨係得我一個覺得有問題,亦都冇人講過唔俾你講只係大家講自己觀點.
你講果個例子粵語長片時代係對,宜家2022年啦,思想係要進步
同埋有啲野積怨來,雙方甚至三方都係
正如現實鬧交好多時會鬧埋勸交條友咁
連登就係咁樣一個公開鬥獸場
唔好打機就無死錯人
Unreal engine 5係中資
支支唔再用 windows
先好叫巨硬跪
我愛神五!我用蘋果!收皮啦軟鳥

啱呀
共雪呢個名唔係我講先
你其他人講起然後你同佢有討論
我見你好似誤以為人哋係因為中資而叫共雪呢個名
跟住我先問你係咪瞓咗唔知點解會有呢個名
然後就講返係因為Ban選手事件
跟住係點俾人屌索狗搞事就大家有眼見啦
同埋個例子雖然係粵語長片年代嘅引申
但你叫人跟住時代進步
係咪想叫人放低當年抗爭嗌光時口嘅被暴雪以言入罪嘅往事向前看?
師承張建宗Wor
咁依家微軟邊個話事
Bobby kotick?

買咗隻狗,隻狗以前咬人d數由新主人埋單?
一圖看盡ps獨佔
師兄我由頭到尾都冇叫過你索狗
我已前都叫共雪,不過過時MS未收購,宜家MS買左我覺得應該要改口先,首先暴雪之前做過咩係唔關MS事
第二,一間公司改老闆,你唔睇佢點改一味判佢死刑一句就車落去我唔覺得係理性,由始至終我都淨係講呢兩個point.
將poster要加多句 day one 就岩啦
用積怨先入為主咁理解人講嘢都係有問題
不過你講得啱,改變唔到人就只可以做好自己
所以有時唔理係最好
完全冇show 故事選擇嗰part,睇嚟同fallout 4一樣鳩下鳩下
星空 12 個月內玩得當贏
係連登想其他人唔好咁臭口係妄想
一係唔理佢地
一係我咁見到畜生直接叫佢地畜生!
來Battle吧!吼
屌 xbox series x同ps5一樣周圍都無?
垃圾驚 一日玩都嫌多!

真香,那兒可預訂?
垃圾叉扑無人玩所以先周街無貨
而神五係太多人玩所以周街無貨
呢隻暫時睇定d先

Bug社 d bug唔係講笑
呢兩句真。金句
Starfield睇頭半拉低晒期望,普普通通咁,到後邊講exploration又扯返旗
咁複雜做咩
我地以佢既行為黎評價
佢ban鳩人地選手就係共雪
咁如果佢之後補救番好,咪先改口
點撚會係換老闆就要即刻改口

佢換咩老闆都好
重點係佢做咗啲咩呀嘛
AGGER
而家係監視行列 , 但未除名
You can land on any where on the planet

Over a hundred systems
Over one thousand planets

我覺得吹得太大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞