[今晚1點]Xbox &Bethesda game showcase

927 回覆
18 Like 7 Dislike
佢問我野我又唔會 LABEL 佢企咩角度嘅
不過呢個問題 Funny 咗 D 者
Ff 同生化都叫被屌打, ps 仲有你講個d 同埋我幾期待嘅lou mp.
頭先xbox只有興趣starfield, 其他都係小眾同indie games.
老實講其實如果pc 唔差嘅,就gamepass + ps5. 咩都玩晒 switch 另計

XBOX上代做得差一樣有幾千萬捧場客
SONY今代開場甩緊轆咪又係二千萬銷量
兩邊Brand loyalty其實我睇唔到有乜分別
明明有人成日喺度話轉會XGP
但又係話Sony多死忠屎都照買
咁即係Sony Brand loyalty 高定低?
我想鑽研吓你個講法姐
淨係講一隻
Diablo 都變小眾
Hollow Knight都係小眾
Diablo算係pc game嚟啦
我都只會用keyboard玩
咁仲洗乜ps5

一部Windows PC搞掂曬
仲有老鼠,ark2,卧龍都係
Xbox 出垃圾會圍屌 + 走
Sony 出垃圾一大堆衝出嚟護航照奶
呢個咪 Brand Loyalty

Sony 柒過好多鑊啦 , 淨係遊戲
PS3 , PSP , PSVR , PSN+ (NOW) , TLOU2 Game Review
都未計其他電子產品
BIO4 RE都唔係獨佔或者有乜嘢優勢之類,純粹係擺上去播

FF16的確係數漏咗,係限時獨佔,傳聞係6個月
你前面先話
頭先xbox只有興趣starfield, 其他都係小眾

而家變咗
GT7?
我當普通人唔識你講果d
DIABLO 喎
舊games唔計
新games就覺得唔好玩

最喜愛tlou
上PC就唔係小眾,你識乜
我冇咁講過
Ark base有幾大,唔知既自己google下啦
咁係咪即係收番 ?
你應該唔係應我吧
你舉嗰啲例有邊樣嘢係冇人屌㗎
PS3初期貴夾廢啲人咪轉去360
放生PSV PSVR一樣大把人屌到今時今日
啲人想平玩VR第一樣諗嘅係買Quest 2 wor
何來Brand loyalty呀
似係你夾硬想抽水就話Sony出嚿屎都有人買囉
BTW 發覺冇Hellblade 2,係咪12個月內出唔到
你quote錯人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞