[今晚1點]Xbox &Bethesda game showcase

927 回覆
18 Like 7 Dislike
Sony或者其他公司應該無同blitzchung同級既事件吧?
blitzchung事件果陣直情響國外都好大迴響, 幾乎係性騷擾外既第二大醜聞了.

原來講咁多都係驚MS俾臭朵燒上身
但我前面有冇半句係攞住呢樣嘢去屌MS呀
人哋開頭質疑點解入咗MS就洗到白
我就解釋唔係因為中資唔係因為其他
單純係因為佢當年Ban Blitzchung先會俾人記到今日
我有冇屌過MS你自己有眼見啦
索索爬山,各有各做
你都幾戇鳩

公司都賣鳩埋,前朝嘅作為仲要入佢數
師兄你都真係幾有心機 仲同佢地正經討論
見識到痴漢嘅威力未
佢根本無心理你講乜,只要一有位就入你係索狗
斷章取義又好,曲解又好,可以利用去貶低你嘅嘢,佢都會擺出嚟
潑婦罵街模式

你都幾戇鳩
你自己睇吓Bobby Kotick係由邊年做CEO做到而家先再放屁好嗎
仲以為starfield會點大改
實際上就係太空皮Skyrim/fallout加一個太空船系統
如果你唔想被索狗就咪癡埋嚟啦
唔好睇小五毛總指揮
so damn true
好撚瘋狂,嘗試去理清講緊乜,佢哋就好似癲狗咁咬
明明只係解釋共雪之名嘅由來,同埋叫人睇下被收購之後有冇改變
已經好撚中立,唔會assume變好定變壞,咁樣都有得鬧戰
你買咗吖嘛你咪Cap囉
明明我係叫你等出咗先再Cap㗎Wor
Cap賽道應該唔難嘅 條Track又冇鎖起要錢買嘅
你自己燒過去又話人地怕
全世界都知MS買左暴雪,你用共雪呢個名已係燒過去啦
你啊爺做賊比人叫賊仔強,你叫啊希又叫你賊仔希咁係唔係將你阿爺啲言行燒左比你啊?
呢度唔鍾意starfield
我望落感覺唔錯,係驚佢吹得太過份

軟粉癲撚到共雪呢個名都唔俾人講
一講呢個名卡係犯咗軟安法危害微軟風評穩定
真係好Deja Vu
同埋你個例子係你家老爺新收咗叫賊仔强入嚟做男到
所以街坊鄰里雖然見佢入咗大宅門
都仍然會記得佢以前做過嘅嘢而議論紛紛
當然佢入咗門之後係點就睇佢自己造化啦
不過有人幫手倒米 就話邊個記得阿強以前做過嘅嘢
只要一講就係同微軟本家作對抹黑
你自己睇吓呢個例子會唔會貼切啲?

steam係儲game唔玩
重要兩位ceo咁fd
xbox隻隻game又上steam
又可以賣多份
這裏是連登,我地只能管束自己言行
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞