[今晚1點]Xbox &Bethesda game showcase

927 回覆
18 Like 7 Dislike
如果你睇返我上面講,會知我話pc + ps. Lou mp 未出你都知唔好
咁一定有野買既,買吓pass,買吓gem咁囉,唔係平時d手機game個d扭蛋刷首抽,課金既吸引力大減
其他你玩禁耐手機GAME 都知係愈出愈強的裝備

同埋可以用錢去買網 你唔係同課狗玩 同唔玩PVP 都可以既

不過佢實會攪到你有D裝你必須有先過到關

我就冇玩LA 緊有人會玩既
我係回應你個「小眾game」
幾時話我鐘意玩immortal
上邊講左比你加返大眾驚啦
我又唔係反pc, 我只係話得starfield岩就成班狗咬
咩xxx 唔好? xxx唔好? Wfc, 我只會玩starfield
有冇人知如果我同FD分別用PC同XBOX
可唔可以一齊TEAM UP打機
如果唔得要買部XSX了
隻GAME 有CROSS PLAY就玩到
其實上STEAM已經證明PS第一方已經唔可以單靠自己平台維皮
不過出PC版都唔會係短期內發生
最好笑咁突登既收費方法用黎試水溫,炎上先話係bug黎,真係當玩家on9咁睇,食相差到無眼睇
腐皮係俾你話 D GAME 係小眾+Indie
我淨係拎 D4 講者
舉多隻 FH5 第一周 1000 萬人玩過
Xbox都一樣
首先好明顯xbox就唔會有LOL
係呀
所以睇你想玩果樣 , 有冇放落 Console / PC
懶得查有咩分別 , 基本上都玩唔晒
因為玩PS就係原罪
無論你之前/而家/將來點樣屌索尼罪大滔天,只要你一日仲係PS玩家
你就係支持TLOU2,你就係支持GT7貨金GAME,你就係支持Console獨佔,你就係支持Censorship,你就係支持性價比低又錯漏百出嘅gamepass

建議你燒咗部PS4/PS5效忠巨硬,唔好諗乜嘢GOW、VENOM、對馬戰鬼,嗰啲係遊戲界嘅毒瘤。就算你玩埋PC Gamepass加入做正義嘅伙伴,你助長PS嘅行為都會被鄙視
啲人屌你係因為你講到小眾game就冇玩嘅價值同埋你屈尻人小眾姐

你咁鍾意玩大眾game 記得去訂 tlou reamke 幫尼爾增加銷量啦
又唔駛錢 , 可以任你試
都咁快判定呢隻好玩 , 果隻唔好玩
啲人屌佢斷章取義咋喎 都冇人鬧佢支持sony 做咩突然之間玻璃心碎晒啊
steam 又贏
xbox旗下隻隻都上
又可以瘋狂儲 game
不如你試吓開個POST講冇需要買XBOX
PC gamepass + PS + Switch就夠玩,你估下你會唔會有人狙擊你

假膠定冇玩過
DI要抽寶石同平時啲扭蛋手機game都冇分別
我會,仲會pc ps都買
今次淨係講12個月內玩到嘅games,冇都正常
慣左買成隻
想知PlayStation有邊隻game大眾過Minecraft
之前講都比人屌過,game pass其實講多有咩謂,同叫d sub 緊Netflix disney+嘅人講叫佢地繼續sub一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞