[今晚1點]Xbox &Bethesda game showcase

927 回覆
18 Like 7 Dislike
梗係同上面講小眾果位
當年 PS3 PSP 護航你當我老屈 ?
PSVR 我應該係舉錯例 , 收番
係喎
PSVR 2未出已經大把人assume係dead on arrival
Brand Loyalty ? 食得㗎? (影音產品另計
Sony有呢樣嘢就唔會咁多人撲貨撲到Xbox series冇貨啦
去PSHK Fbpage睇吓
每出一個Post都有人話轉會/多謝通知去XGP DL𠻹玩呀
呢度嘈交嘅永遠都係嗰幾個

所以你想表達啲乜呀
呢個Point連平時開PS POST嘅人都屌到入肉啦
大把人都冇買啦戇鳩
我個PSN7號過咗期我都未撚續呀

上代XB柒一樣有人撐
今代PS鳩一樣有死忠支持
兩邊都會有用家堅定信仰㗎啦
你真係覺得雙方loyalty差距好大?
你要講我覺得連登推廣XGP做得好過XBHK好多𠻹呀
呢樣嘢冇返咁上下忠誠度點做到呀
你估真係有咁多GK呀?

發覺你永遠都係將我解釋咗嘅嘢無視然後屈我失憶
你自己碌返去睇就會睇到我點解覺得兩邊忠誠度差無幾
你如果理解唔到我都冇辦法
你哋慢慢
瞓覺好過
一見到ccp同阿七啲post就完咗唔洗睇
破壞力真係驚人

都係switch最清泉
我都瞓先 癡撚線公司
day 1 開始一直玩到宜家
少一隻坦其實好好多 節奏快左
同埋ow2啲坦buff左好多 不過有啲坦註定坐冷板凳
ow1 我唸90%都係幾好玩
雷玩家呢啲外在因素唔計啦咩game都有

少一個坦變左唔洗咁團隊合作
輸出唔洗再無聊打盾
不過有啲輸出英都係變垃圾
無盾個個都會用76 狙擊呢啲即時命中英
76係ow1 係垃圾黎
ow2變左meta英 要nerf
問你地買左新iphone未
就出多隻手機game你地嘆
ow2 mobile 巧唔巧
日系驚都轉埋會 巨硬爸爸
爐石香港選手單嘢?
淨係forza都正過gt 7啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞