[今晚1點]Xbox &Bethesda game showcase

927 回覆
18 Like 7 Dislike
Redfall同 隻Ricky and Morty槍game好似好撚正
虎牢關係隻機械老虎形要塞嗰集
錯係之前
本來無諗會有呢個gameshow會講呢隻game
整三國題材魂類game如果做得好嘅話
多個選擇俾玩家揀點都係好事
microsoft最偉大就係咩game都同步出pc版
砌左部機唔會冇用
p3好唔好玩
4同5都玩過了
多謝巨硬
一年前ps4轉XSX 投資正確
xbox個director明顯有料過Sony果個,仲要微軟個大方向係要game pass品牌 配合之後元宇宙發展
暫時都係大把資源任玩
49寸4k電視玩Forza+sound bar爽撚到,PC setup難d跟到
劇情唔炒車再同我講
第二集個猩猩的奇幻冒險,我冇當過the last of us 有出第二集
睇在錢份上好快轉會
已經估到劇情
Ellie比個ladyboy打golf
然後ellie個養女報仇
路上殺左百鳩幾人
然後去到臨殺ladyboy一刻最後決定原諒
放下屠刀
點會,有錢乜都得
問題係PS5 暫時冇game吸引到我買
大部分game Pc/Xbox 都玩到曬

真係出到戰神2,而且又keep到水準再叫我
第二集出到咁 講PART3都曬氣
Cult Movie 後有 Cult Game
P3P P4G P5R

而重點係將來P6肯定有 PC/XB
咩叫得粒GEM可以抽下 你真係無玩過架wo
啲GEM先最撚緊要 仲有 VIP PASS, MARKET幣, STONE, COSTUME 大撚把野課 睇到一隻GAME 5,6 種貨幣已經想嘔
始終覺得咩summer game fest都係混吉嘅,啲主機廠商自己整個show出嚟號召力大好多
好簡單 因為Sony當玩家係狗
一大輪貪錢炒車野,GT7課金買車,地平線PS5收貴錢,PS plus會員又特登收貴你訂閱錢
唔比人屌到仆街都唔改,比我感覺間公司想呃你錢

仲未講一堆虛假宣傳,對indie廠唔友善等等,相傳No man sky都係比Sony逼快d上架,所以出到黎垃圾咁

唯一好就係冇干預自己廠遊戲開發,其他真係想唔到仲有咩讚得落
好似無其他類似game,仁王刷裝係要刷埋裝備效果詞綴強迫症刷到又痛苦又成功感
神作不解釋
NMS明明係Gone gold前Studio水浸冇晒啲嘢
幾乎要重新整過晒咁滯Wor
你前面講嗰啲嘢都係真
但係NMS呢段你喺邊份師奶日報聽返嚟就當真㗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞