[今晚1點]Xbox &Bethesda game showcase

927 回覆
18 Like 7 Dislike
Btw 咁你點睇starfield? 佢幾百個星球
d4贏到poe先再講
共雪依家咁撚垃圾
暫時睇gameplay似simulator多過rpg
開到咁大真係驚驚地
想問P5R上gamepass 係咪即係PC都有得玩
知唔知幾時上

PS4玩過但好耐冇開過部機 想PC重玩一次
戰神2暫時睇落同1分別不大
今次睇得出係大改革,有MS水喉射住可以不停delay到滿意先出,唔玩咁多on9野應該都ok的
如果d4都柒埋,共雪應該玩完😂
ms行緊subscription platform路線 根本同steam無衝突 追咩趕
佢話難d 者
其實已唔係共雪了
俾你估到佢就唔係食神啦
太低級
3應該會在喂屎level 更上一層樓
例如ellie 一開波就同猩猩做愛
U like that?huh?not going to kill me now?
比人調教做肉便器
多謝你補完咗上面個List
Sony當玩家係狗,仲玩Sony遊戲嘅玩家就即係自願做狗
不過我唔明點解我指明你哋嘅想法,會有咁多負評,明明你哋內心係咁諗
「索粉就係狗!」

利伸返:冇做你哋口中嘅狗好耐,冇PS5加冇開PS4半年以上
不過我係覺得打個機都要下下屌人係狗好痴線明明好多SONY衰嘢係索粉都有屌,但只要索粉話對將來SONY仲有少少期望就比人屌話係狗
玩爆左it takes two
有冇類似既雙人遊戲玩?
監獄個隻 同一間公司
LIRIK 睇直播時叫到採礦果段都屌左出來。
屌你都2022,個採礦工具、動作同效果都仲係咁撚old school。

太空戰更加唔講,暫時睇唔到大氣層中作戰,
都係過場畫面上太空。

之後就好似NMS咁架船同紙做無分別,完全無咩重量感。太空聽聲到同係地面一樣等等,只能夠話唔會俾到sims的感覺先,都係似NMS咁bang bang bang的第三身射擊。

所以Todd 條友都係賣點話自訂化而唔係遊戲性。

但Todd的出品隻隻出親都bug撚到pk
要等一年半載由modders 幫佢免費debug先正常體驗

暫時觀望下就好
唔改,D user咪試game用game pass,正game+DLC傾向用steam
A way out?
原來個隻都比得上it takes two
一直都有睇到隻遊戲但冇下載
有粒黃豆(兩個紫skin)
仲有Battle pass
傻啦,隻永生有人課80萬俾佢地,點撚會玩完
點解既, 跟左m$就當洗白?
所有ip 都收晒皮,要開發一隻全新既都唔係易事
想買xbox series x啦
xbox 價錢買到張顯卡嘅都
好多都係console獨佔
喂,佢地做錯商業決定,要我諗埋佢果份?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞