[今晚1點]Xbox &Bethesda game showcase

927 回覆
18 Like 7 Dislike
有mod已經天同地啦
不過ff近年得隻remake 7叫好(14 online game唔講),我就唔敢期待喇
近幾隻dayone 大 game都有pc
如果講個隻係crossfire x 嘅話,就算鳩數把啦
你講MOD 我只係諗唔著衫至係真理 TIFA
玩過又唔覺喎,反而整到唔似課金game, 連抽卡扭蛋都冇,都唔知佢點搵錢
無錯 大把GAME係 PC GP無 eg: 大神, 零 etc
不過PC又有AOE , Fallout 2個D
請問有冇得睇ULTIMATE同PC 差係咩GAME@@"

睇下值唔值買主雞
其一啦

其實重有好多有趣野
唔係得咸濕
有時唔係兩邊一齊上
所以 PC Pass 唔會玩得晒 Pass 有嘅 game
樣樣野都可以直接俾錢買 打個rift俾25鎂開多人地一堆gem 你假膠?
the last of us part 3肯定會ps獨佔
xbox真係大贏家
垃圾索尼 搞新ps plus出垃圾 0誠意
真係轉會算 PC xbox
成班日廠擇日一齊落我索面
我覺得佢遲早都會出番係STEAM

$ONY $字行先
上YouTube睇,好多對比片,好多新game一出都有
Bethesda表示: feature嚟 唔係bug
咁比你加多隻d4大眾驚羅
暴雪驚你都咁期待,好似見唔到最近隻immortal 係點咁
以為你講畫質
你有冇玩?一入去就比錢買得
真 次次買完轉頭呢邊上game pass
特別係indie game 年中慳唔少
唔好玩還唔好玩
但immortal都過左10m download
好多人負評我話pc + ps5 係最正又唔講點解
Gamepass + ps基本上玩晒所有驚,唔計老任又唔洗等。
睇過好多Diablo fans覺得玩落Immortal唔係咁差
只係隻game個食相太難睇,太強國Pay to Win思維
同埋個製作人玩語言偽術先俾人屌到仆街
唔正確嘅平台嘅game未小眾game囉 人哋淨係覺得The last of Us multiplay 唔小眾架咋 不過明明睇數字仲少過啲小眾game咁姐
咁你咪玩
可以貨10期刀升一隻角

Aaa我真係只見到好少,d咩ark我見到光頭佬就唔開胃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞