[今晚1點]Xbox &Bethesda game showcase

927 回覆
18 Like 7 Dislike
一單還一單 咁佢而家係咪的確淨係因為斷章取義而俾人屌先 係咪冇人屌鳩佢點配置console 由頭到尾得佢自己一個喺度係咁話Starfield之外係全部都係小眾遊戲 啲人都係回覆佢呢一點之嘛

老實講我都覺得PC game pass抵屌架 有game玩我理得佢咩佢
xbox game裝mod公認麻煩
啲資料夾一係上鎖一係就隱藏
Ark 同王者之劍裝完仲會崩潰
呢啲主要玩Mod 既game都係去返steam更好
tlou2
咩扮?個時我話雙修你地就屌啦
跟住已經轉左講xbox show點解冇屌打sony. 咁都比你屈扮中立
正咩 , 中國版仁王
垃圾SE,得番ff16 , 經過ff15洗禮,可以整得有幾好
其實係,但要犧牲小小畫面質素
佢的確真係斷章取義咗,但屌人玩PS嘅風氣亦係真
你觀察下話其他人話仲會玩PS嘅留言,睇下有乜嘢人用我以上所講嘅理由去串鳩$ONY玩家
仁王咪正
仲有隻未講平台既dq12
點解唔正
三國+仁王
好鍾意玩仁王理類刷裝效果game
我記得我都有講過pc+ps+switch就夠
都係俾人狂負評,同俾某位去到邊都見到煩過西既xbox打手嘈
我唔知你講果D game mod 係咪唔同
FM22 任我揀 install 位置 , 隨意更改 game data
我都係當佢souls黎玩,又幾多職業同招用
裝就無乜點刷
見到個呂布,都幾吸引
唔同game裝mod方法都有唔同
koei game一定係睇女角
唔肯定佢講果隻 GAME 係點 , 我唔敢講
我玩 The Outer World 都可以自已去巴哈搵個 patch , 將佢殘體變正體
個資料夾仲好易搵得到
Team Ninja 整
Team Ninja 仲有冇出 DOA
條撚準備
You are not alone.
Starfield有d失望,寧願佢整10幾個星球就算
又係呢d咩幾千個星球果d隨機公式地圖
慘過玩ubi式開放世界
呢點好有保留
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞