[今晚1點]Xbox &Bethesda game showcase

927 回覆
18 Like 7 Dislike
STEAM都要收皮
算數啦,唔好將啲遊戲公司睇到係道德團體,人哋做生意架咋
$ONY就上原神,M$咪又係同riot合作,又上永劫無間
點解$ONY要講BLM?因為Black lives響世界(美國)舞台重要囉,全部都係利益行先
個 showcase 好似得 D4 唔會入 GAMEPASS
隻 Starfield 會唔好似 NO MAN SKY 咁?
老實講,可能等no man sky 更新多幾個patch就會多野玩過個starfield (唔計mod)
真,實機片全面屌打
但總有人問:FM8啲車駛唔駛真錢買架?
Starfield應該又吹大左
你預出到來同76一樣
今次再柒就係fallout4 76之後三連柒
bioware又咁撚閪樣
CDPR又整單2077
我發現AAA級RPG就黎變絕響
字用得唔好,都未玩過就講值得玩武斷咗
本身係想表達值得玩吓/值得期待,反正大部份都係day 1 gamepass入面
skip住咁睇完
幾期待as dusk falls同pentiment
不過pentiment睇steam page冇中文
就算有漢化補丁 game pass都裝唔到
同埋Atlus幾時先出P6
steam幾時出返個steam game pass同微軟打
no man’s sky啲更新其實好多都好表面,好似得個殻咁
依家仲要淨係掛住搞 Expedition,最近有啲撚樣griefer用glitch殺咗好多permadeath嘅人,但dev完全唔理,Reddit屌哂鬼
仲有啲game-breaking bug,例如會令某啲儀器完全冇用,甚至令人喺太空船船艙跌出外太空,但放置幾年到家陣都未整好
今年有個更新係可以整隻sentinel companion跟住自己,但隻嘢係零功能,純觀賞用
佢更新次數係好多,唔玩嘅人睇落會覺得有誠意,但其實好多更新都深度欠奉,如果有新嘅類近太空game出我實光速轉會身為NMS忠實fan,我等緊佢的起心肝幫啲殻加入實質內容
係76同2077面前
fallout4叫做合格
cls微軟食咗春藥 sony收皮啦
今個月有25th發布會第二彈 望佢有P6
第5彈先岩
有冇講幾號 個官網好似冇寫既
唔用真錢買車咁同玩遊戲機有咩分別
https://p-ch.jp/p25th/
無講不過仲有3彈. 最遲秋天個條片應該有啦掛
人地ps咪出左手,remake the last of us 1
PC Game Pass唯一不足之處就係冇得裝漢化補丁同MOD
microsoft store反正都冇人用 如果可以上steam既話就好
不過我諗機會不大
成個show對比起其他暫時最好
出臥龍trailer幾驚喜都有點期待
好似唔見有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞