[今晚1點]Xbox &Bethesda game showcase

927 回覆
18 Like 7 Dislike
嘩未玩過你就知好唔好玩
自從join 咗gamepass真係喺steam少買咗好多game
今次仲有小島神加持
係咪大大力摑落去sony 塊面到
神廠仲係業界營銷第 1
原來係唔想神廠座大呀佢話
咩係xbox潛艇24小時online?
咁豪華版/典藏版冇人買啦
總有人想支持game廠/永久收藏既
X1 話要 24 小時 ONLINE
大家輪流自爆啫
今代索尼自己柒怪得邊個
xb1一開始好似要你長期上網先玩到game
俾人屌到取消咗
果時要人24小時都online笑人係咪生活係潛艇
係時候要挫下sony銳氣
sony真係要加油 唔想一廠坐大
玩家無咩好處
風水輪流轉姐,當年xbox潛艇24小時online同ban二手搞臭自己個朵等sony起左,依家反cup返都好正常
咩係xbox潛艇24小時online?
果時要人24小時都online笑人係咪生活係潛艇online唔到
正?no man sky咁款 Todd 又吹 期待crowbcat 下條片
依家連佔有都未反cup就諗坐大會唔會早左啲
而且sony用家忠誠度出名離奇地高
佢再作死都至少可以玩幾代你放心都得

利申:除左ps5冇買其他電子野9成用sony嘅索狗
太空戰落機做咩......
至於艦內九成都有啦當營地咁用比你同同伴吹水啦多數
Sony 出舊屎 , 有個 Logo 就會買
沒有野比 Sony 有更高 Brand Loyalty
如果MS再撬埋Capcom同Falcom過埋嚟,叫佢哋放game入XGP,PS陣營就真係有得震冇得瞓囉!
其實我以前都Sony fans
walkman discman MD 電視 喇叭 Vaio ps 電話 相機 DV

點睇你自己死忠到連上代Xbox One都買
好多值得玩喎,仲要只係講緊12個月內
Hollow Knight Silk Song
A Plague Tale: Requiem
Forza
Diablo 4
Starfield
臥龍

期望嘅係m$同$ony可以有競爭,但如果將PS同xbox響6月嘅發佈去比較,完全係屌打。
PS主力得PSVR2+兩隻大作上PC,完全唔吸引人去PS 平台。
不過唔排除留咗手嘅,例如GOW、毒魔/狼人,但唔知留手為咗乜。
Sucker Punch同Team Asobi都係靜咗

小島隻Death stranding 2又唔知之後會點,繼續用Decima engine?
同m$ team up嘅意思係乜,收購定只合作整隻cloud gaming?
X1 有幾千萬銷量
諗住問晒咁多個 ?
PC GAMING SHOW 都開波
不過應該無乜人睇
咁玩開remastered remake嗰啲又真係睇唔慣一堆全新遊戲嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞