試當真(可苡)(修/豪/賢/熙/臻/慈/欣/其/忻/孝) (53)

1001 回覆
23 Like 215 Dislike
佢做啲丑角未
做唔做丑氣唔係佢話事,係班導演話事架嘛,你熟試當真都唔會問呢個問題啦
我唔知你都唔知啦
只係眼見kayan就做咗幾次啦
Jessica就冇囉
呢度啲人真係小氣得好緊要
小魔女果次謝票場仲要係游學修講先
caca自己邊有喺謝票場怨先
同埋果時一週年show佢亦演繹得冇問題, 完全冇敬業問題
咁都要咬足7個月真係好cls

做唔做丑角係導演有時一有咩丑角角色第一時間諗到慈, 之後先kayan,
關caca撚事咩, yanny做好多丑角咩而家
Yanny 連m都玩埋
個角色都係女神啦
扮漏m好丑角咩
我覺得算係咁
綠毛巴好耐無見
Hi! 蟲ching

試當真景甜 好識搞氣氛
好識搞到氣氛勁尷尬
你可以話佢仲係放唔開
演技進步少之類
不過的確唔駛好似而家咁
個個講到佢萬惡之源早死早著咁嘅

呢啲無限ff老屈我不予置評
>>>>就算佢演到出嚟係冇問題
導演又要驚你會唔會係暗地裏有嘢唔鍾意
咁難捉摸自然就唔敢搵你啦
足球上帝的盲撐回應
Keep住都係咁低質
你咁只會令更多人黑Ca
有時真係分唔到你係曲定直
明支持暗捧殺
佢能力好似局制於諗點子
成日都融入唔到落條片度
搞到個故事奇奇怪怪
反而一分鐘廣告好啱佢
因為唔需要起承轉合
出到嚟效果ok
Wow
出面挑完人機返黎拿
完全同意,所以針情 二廁人生咪要Ellen Nero傍住佢
我覺得針情故事內容其實唔ok
只係9896神級表現加左好多好多分

同埋佢謝票場成日D片唔受歡迎就話事前問過邊個邊個意見,可否有返少少承擔
收皮啦Hater扮支持者針住我引戰

真心高招,可惜露咗底
不過歡迎你扮fans繼續追擊我
你張圖表達緊咩
我只睇到你block 好多人
我一向是其是非其非
不是盲撐毛

例如你這些律人以嚴律己以寛的蟲
我一定繼續追擊

Btw你唔係話唔再回應我咩,又反口
起底 MEGA綠毛蟲 年幾前仲係喺商場玩緊爆旋陀螺嘅細路
懶得覆啲啲小學雞
https://www.youtube.com/watch?v=-6wAwDw9_E8

試音片《YouTuber的自我修養 ft. 小麻うまる malojam》 |試當真
彩色 | 2022 | #YouTuber、#拍片、#交流 | 粵語 | 中文字幕 | 4‘ |

故事簡介:
Ernest案內所的Ernest與金剛crew的許賢,找上小麻うまるmalojam的小麻進行交流。
小麻世一!
我愛小麻!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞