試當真(可苡)(修/豪/賢/熙/臻/慈/欣/其/忻/孝) (53)

1001 回覆
23 Like 215 Dislike
牙ted個ig真係ted
今次到修大哥ig自己話美國時間
擺kaki唱歌個個post
下次啲人問起牙三嘅往績,可以叫佢地睇返52就得
上個post 有啲我覺得好憎試當真嘅會然竟然出聲叫三仔停手,想留返個空間屌鳩試當真,幾有趣
樓主個邏輯好古怪,牙三開大技就唔明屌柒d乜乜做咩激嬲牙三,咁唔通我就扑你咁做你又屌柒其他人做咩激嬲我就扑你
D乜乜死咬三仔一句唔放係差,但係三仔鳩洗版同樣on9
最後新post 留名,希望呢個post 可以留耐啲
舊discord channel刪左死無對證
宜家連登post有證明睇到癲三可以有幾無聊
Hater都畀三哥個核彈震懾到

所以你地點屌都好
希望你地錫住三哥
有冇人準備買飛
俾人見識下試當真hater有幾勁!
留名
Yes… 我喺度都唔敢撐試當真了…
大家買咗未?
買左15號
難啲比較,一個得兩埸一個二十場
Ntr 已經係第二次啦
呢道仲好睇過試當真啲片
我反而有興趣想知依個陣容(唔計試當真成員)可唔可以吸引到平時有睇開舞台劇嘅觀眾?
要同一周年開兩場比的話,舞台劇頭尾場已經sold out
講真除咗三仔,我成日出完片都會睇下羅富全有咩評價,大方向佢屌柒跌watt 就緊,但都想知下佢覺得條片有咩做得未夠好
上次我講啲編劇導演陣容好勁好吸引,畀人潤鳩我

覺得我講唔公允唔緊要,影視台有個舞台劇post,可以過去睇睇
唔係唔洗啊想睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞