試當真(可苡)(修/豪/賢/熙/臻/慈/欣/其/忻/孝) (53)

1001 回覆
23 Like 215 Dislike
只要係hater講,傾到上熱門都無意思
首先已經assume咗人地係hater 先啦

咩啊...如果assume咗,仲洗乜如果啊
又扣乜乜黃藍帽子
都唔關事
而係呢堆FF我搵唔到討論嘅點,或者興趣
你可以FF不過我索性唔覆嗰堆咋嘛
咁佢嗰句都無話聽與唔聽
只係假設情況
如果要討論就應該討論,hater推到呢個post上熱門有無意思
反而有少少營養
例如你可以話no such thing as bad publicity
如果係佢兩個主演, 應該賣飛情況會好好多

試映劇場《一個宣傳片不能接受的吻》丨試當真
https://www.youtube.com/watch?v=vxUnI5-VFeA

彩色 | 2022 | #吻、#舞台劇、#演戲 | 粵語 | 中文字幕 | 8’22 |

故事簡介:
游學修邀請陳穎欣為舞台劇拍攝宣傳片,陳穎欣認為自己被佔便宜當場灑淚。

主演:
游學修 @neoyau19
陳穎欣 @yannyyc
潘宗孝@ernest_pch
咁同今次投票咁投出嚟又唔同喎

同埋投得中,個劇本係成隊crew加演員免費同你拍出嚟喎,win win啦

舊時個啲編劇試當真我記得真係幾差下

今次未拍又屌
要捧大細眼呀
分分鐘個舞台劇為佢而開

啲戲差喺邊?
咪又拉埋政治嚟講先啦師兄
講到而家好似黑箱作業咁
明明只係講緊一個channel仔俾有課金嘅人嘅福利

試當真垃圾你咪睇熊仔頭睇小薯茄,再唔係咪睇荷里活大片cult片囉

同埋你鐘意喺連登屌試當真垃圾唔緊要啊,你自己開post屌嘛,咁先多啲人知試當真垃圾㗎
等佢快啲執左你先有得再屌再多錢肉緊話游學修呃錢㗎
學一佢又唔執,又真係回報返啲價值俾啲ntr holder, 咁你搵唔到位落台㗎喇

你入嚟呢個post講都ok, 咁你咪講下邊條邊條片垃圾囉,點垃圾囉。事實好多係唔掂啊,但你講嚟講去都係三篤屁,我睇都睇到煩啊
等左成日修仔咀yanny
你俾啲咁嘅嘢我睇?
不要問,只要信
Ern9好唔好我唔知,總知游狗一定差
根本講乜都係你抽秤既原因
唔講lu, 祝早日試當真收皮
講漏左,關我撚事?
不嬲爆閘就抵俾人屌㗎啦
你講啲有意思嘅討論咪講囉,廢話就自己對牆講啦
痴線 宣傳片都咁悶
邊個會睇完多咗興趣睇正劇??
近期算最高質
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞