試當真(可苡)(修/豪/賢/熙/臻/慈/欣/其/忻/孝) (53)

1001 回覆
23 Like 215 Dislike
新片好撚正 見到jackie好C伏
提左我今條片唯一醒神地方
琴日諗yanb都公宣 jackie仲未搞掂
9896 d戲真係自然好多
rh食相好難看
你地班屎當真fan屎係咪真係on撚9唔係扮架
笑撚到我 一段濕尻爛鬼YouTube片講到世紀大作咁 香港人係咪咁撚冇文化到咁 真心想知
你啱
無啦啦zip埋張再見豬豬係度
之前比游學修屌完就變左hater
宜家比連尼住bam左 唔知之後會唔會屌埋連登
冇地方俾佢發洩會唔會谷到jump
懷疑陳三只係比人禁言 未到ban
咁不嬲都當左yanny係試當真既人
locker 爺爺都一樣好似唔係試當真旗下既藝人
9896搶哂戲
想下好喇 試當真景甜
唔好侮辱試當真張曼玉
咁你入黎討論咪變到一樣咁撚冇文化?
唔係喺呢個post嚟講, caca 就係原罪到唔值得比機會
而係有班唔鍾意caca 嘅人,入嚟講到caca 一無是處

以前都無咩人針對caca,講埋曬啲好難聽嘅說話話佢,最多都係話佢有咩不足要改善

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞