試當真(可苡)(修/豪/賢/熙/臻/慈/欣/其/忻/孝) (53)

1001 回覆
23 Like 215 Dislike
Ern9真係睇極都好撚尷
你抽得尷過channel啲片
果個傻佬自己代入試當真謝票喎
但我講事實咋喎
盲撐好 想睇佢哋收皮既又好
都係最後一少撮有留意channel既人
唔係「我哋」係咩

Btw成日加密咬人真係好似啲狗上咗狗罩仲週圍吠咁
今次Ernest表現連陳三都讚好 盲反下次先出場
狗改不了吃屎<---Dur皮哥最鍾意講呢句
建議回力標
咩叫睇極都好撚尷…
今次Ern9喺條片入面嘅作用就係尷尬
而佢今次真係好好咁完成任務
Ern9 係喺咁多個入面算係進步得多㗎啦,覺得佢幾有潛質

Btw 佢唱歌果陣幾charming
只係覺得由做多左/突出自己
變成正常演出,唔知咁叫唔叫進步
其實好矛盾
當佢瘋狂做多搶鏡時好反感
但佢唔咁做時,又變到平平無奇
希望佢找到一條合適嘅路
講開Ern9
前幾日無聊睇番JFFT音樂擂台ern9上去一齊直播果集
發覺佢都係成日鳩up冇譜到俾人屌

講去睇陳柏宇演唱會唱"尊嚴"唱到喊, 然後俾觀眾屌, 明明係唱"逸後"唱到喊, 都算
自己糾正番時又亂up話, "尊嚴"其實冇唱到 (其實係有唱....)
俾人狂屌都唔知係咪有去

之後鳩up話雞翼直播間房係dream room
屌點知跟住又話3成部份係佢Dream room
又俾人抽稱

佢最大問題真係鳩up嘅嘢唔好笑又俾人感覺唔經大腦亂up
雖然其實直播後尾佢憑住唱歌唔錯被觀眾叫firm9 同要求長駐音樂擂台
借個位宣傳珈其生日應援
希望鍾意珈其可以多多支持

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScEeqiEbCZswixU0R1Ddpfv-iROaad1bdwbmlD4BSADb-Y1mQ/viewform?usp=send_form

集資目標:HKD18000
集資進度:~91%
截止日期:6月24日
上年睇佢導啲片都知啦
成日搞啲戇鳩口頭禪出嚟
又冇意義 又唔識尊重人
創作又冇 係叻就唔使靠刷鞋上位
反而佢以前自己做案內所我幾鍾意
覺得佢冇需要去矮化自己去形合人
繼續咁落去
試當真幾成功都好
冇人會覺得係佢功勞
對上一次覺得佢做得好已經係1026開場
(不過同意修話段野有問題)
有一種恨鐵不成鋼的感覺
最弊出面啲人唔明又唔好笑
Jfft個啲tone起碼聽落過癮,連阿慈都學哂佢啲vibe
我都好唔鍾意佢嘅刷鞋Tone
仲要成日冇經大腦思考就亂刷鞋
講真你係有point讚嘅觀眾一定服
而唔係乜鳩point都講唔到就刷鞋

同埋成日講嘢唔識分輕重分場合
上次謝票場nero都係話見住冷氣係咁吹住小麻
ern9就一邊淫笑一邊話係囉小麻仲著背心
抵佢俾留言屌唔識尊重人

不過又咁講, 佢導嘅片係有進步
開始見得下人
至少好過eddie同阿ted先
要搵個drama或者cinema嘅編導唔難嘅,但拍網片就好難搵囉.
條友一開始跟不滅墨水拍片已經唔鍾意呢個人
但紀錄片入面嘅ern9 感覺唔錯,可能唔使做戲同冇得唔經大腦說話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞