試當真(可苡)(修/豪/賢/熙/臻/慈/欣/其/忻/孝) (53)

1001 回覆
23 Like 215 Dislike
嗱嗱嗱你講架咋
原來「支持香港足球」「係香港波我就睇」
只係支持同我合作過嘅香港足球
果種計算同商業味濃到要開抽氣
好彩東方不嬲少fans又臭朵 唔係又關公
點解唔可以係睇開知東方少fans又臭朵
所以唔搵佢做主角呢

講真 琴日之前九成球迷都睇死東方啦
邊有人估到馬希偉大爆發
迪高踢幾分鐘就傷 列斯奧未ready就要頂硬上?
咁咪計算囉
講到咁大義支持香港足球
但原來臭朵唔撐 少fans唔撐 比人睇死唔撐(meanwhile Nft臭朵又唔見佢避喎
咁不如直接支持大理文咪算
唔好消費香港足球
你咁講連登本地波po都好多人唔係支持本地足球喎
而且 佢無話佢唔係直接支持理文喎
波po個體同一個YouTube channel比
Ching係咪未瞓醒

係呀無話 一貫channel作風
大大聲catching字眼「支持香港足球!」「係香港波我就睇!」引街客
然後同你玩文字遊戲 我撐理文架咋你睇唔出咩?
使乜理佢 條友爆閘慣犯嚟
日日扮理性討論引戰
支持就係支持啦 關你係邊個咩事 點解齋撐理文就唔係支持本地波呢 更何況根本唔係 葉鴻輝佢又撐 子彈佢又撐 何振廷佢又撐

撐東方一樣你又可以揾位入 話佛山球隊都撐 實係無睇開本地波扮有睇
我又唔覺佢喺度有扮過理性討論喎 不嬲都係咁
不過見佢喺本地波post都有正常討論 又咁啱講開本地波咪講吓 我都好少係呢邊留言啦
好奇有人爆佢拜仁po閘 又會唔會俾人屌
你中意咪入嚟爆下 我舖定紅地毯等你
不過班拜狗就是其是 非其非
差就屌 好就讚
唔會踢到屎咁都「好有feel呀」「有深度」「firm」「有!」
扮理性好過你哋真盲目既
雖然我冇扮過 屌咪屌
都係果句
中意一言堂誇誇群
接受唔到反對聲音咪開dc tg
再唔係自己同連仔申請fans先可以留言囉
波台隊隊狗竇都成日比人自出自入架啦
我自己都唔會屌人爆閘
只會駁佢啲point
野雞仔終於上水
你都幾撚on9,為反而反
假如講東方唔講理文,睇死你條撚樣都會話唔撚撐理文

就算講曬兩邊,你都會搵到位屌鳩:忽然球迷,引唔講傑志

你啲盲反撚總會搵到位入㗎啦
亞協又講乜嘢傑志
有病睇醫生啦
兩邊一齊撐我呢啲十年東方郭嘉樂球迷咪冇聲出囉
唔怪之得思思縮縮唔敢講 原來偏到愛爾蘭
心照啦 有料洗撚去到咁遠
唔怪之得思思縮縮唔敢講 原來偏到愛爾蘭
心照啦 有料洗撚去到咁偏
咪就係話你呢啲盲反撚總會搵到嘢屌
我有冇讀過冇人知
但你條傻鳩就咩都掟晒上網比人知你讀野雞
野雞仔logic
認唔出其他科既野雞college=冇讀過u
咪住先

呢個年代大學咁易入都入唔到,勁廢

我都覺游學條呢啲冇文化mk好垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞