試當真(可苡)(修/豪/賢/熙/臻/慈/欣/其/忻/孝) (53)

1001 回覆
23 Like 215 Dislike
你阻9其他人討論嘛
我入到嚟…
睇開啲
可恥嘅係 話冇讀大學嘅人冇文化點點點

有幾自卑先會成日提自己讀大學(重要係讀緊咋 未畢業) 連登名都要hints人哋自己同醫藥有關連 以為讀醫特別高尚

希望佢畢唔到業 無謂害人 畢到都唔好返香港做
唔想見到個華人版嘅 David R. Spiegel (幫Amber Heard作供個精神病醫生)

一向睇得好開
我係想講入到嚟漆黑一片
(申:長期dark mode)
乜都扑柒晒咁滯
淨係見到三哥
(當然仲見到啲巴打包括你)
淨係見到條友自言自語
咁啱行開咗姐 咁又潛水
係度又話阻住討論 唔係度又話潛水 好難服侍

點解我一句野雞撚到你下下千字文 但跳掣果個係我
但你真係覺得自己好高尚喎 下下問人有冇大學學位
睇開啲啦 學位好閒架咋
依家學位氾濫到連你呢隻野雞仔都有 我都唔好意思提了
我柒咗啲咩
我毅進仔apa定ive仔定u grad定f6冇人知

你呢
全個post都知你入唔到主流國家讀醫
普通野雞一隻
玩咗成日都攰 比返個場認真毛巴打討論呀

野雞仔都係唔忿氣聽朝再雞啼叫我入嚟
連個live都好悶 講成晚足球
自言自語都冇,淨係blackout乜都見唔島
完全冇撚興趣知佢地幾兜友嘈啲乜
啱呀
以後唔好叫陳三喇 叫陳啱
sor 以為自己個爛gag好好笑tim
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞