試當真(可苡)(修/豪/賢/熙/臻/慈/欣/其/忻/孝) (53)

1001 回覆
23 Like 215 Dislike
(54)
https://lih.kg/3055554
老人家唔夜瞓得,阿姐會投訴
珍妹可以
好似冇人理
連登冇人講 ig冇人講
連登冇人講某程度係好事黎
家英哥真係好支持後輩
又同edan咁friend
可惜佢老婆係個紅底政協
其實佢都唔差得幾遠
係差在紅底人類好過紅底狗類咁解
至少佢哋都算紅底人類
唉吔,依家先見到你回
你估人人好似你咁得閒mon po?
其實你一年睇兩條片走嚟廢噏啲乜
珍妹當年係正嘅,但係好難直接比較
嗰陣邊有囡咁大膽,依家要乜類型都有
嗰陣你同我都仲細,依家乜都睇慣咗啦
回憶好難無加乘,全香港依家搵一個咁嘅level都搵唔返
caca講野硬係有種尷尬feel咁
Caca果次同許賢去小薯茄拍片反而幾自然咁
不如放caca去小薯茄啦應該適合好多
其實條哥係咪一早睇中咗佢先簽佢
講到自己唔係得閒咁 得登quote返唔知#幾前comment
其實我笑你哋啲傻鳩comment多過笑啲片 咩我老婆睇片笑到收唔到聲然後問人睇咩片
咁仲睇乜撚 你哋好笑過啲片
出道係聖誕戴口罩條片,隔咗幾個月先testing video
有蔭+紮辮的確係清純好多
一切都回不去了
得唔得閒同quote幾耐前comment有咩邏輯關係
傻鳩真係傻鳩,你照吓塊鏡咪幾時都有得笑
你柒咗就抵俾人笑
扮乜笑返人跌落地揦返拃沙
係得勢不饒你,你求饒咪考慮吓放過你囉
依家鍾意quote你咪quote你,洗擇日啊?
唔扮忙啦咁快覆
呢度啲人都幾孤高 一係扮忙一係扮人生教練
睇你幾得閒
早幾日都搵返出嚟quote
下次唔順氣即時講啦
隔兩日先出嚟攞彩
日日都要忙架咩?依家好撚得閒笑你條戇鳩仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞