試當真(可苡)(修/豪/賢/熙/臻/慈/欣/其/忻/孝) (53)

1001 回覆
23 Like 215 Dislike
話人臭雞、靠關係上位,呢啲攻擊一隻粗口都無,但係一樣都係咁難聽

唔係講粗口就唔啱,呢到對試當真嘅批評都有粗口

但係通常啲人身攻擊都係會夾雜粗口去加強個攻擊力,
唔好將兩樣嘢混為一談

呢到唔係公海,係圍爐區,喺到對啲人身攻擊有所反擊又好出奇呀?

同埋唔好將「尖酸刻薄」同「講真話」擺埋一齊講,
你可以有好多方式,去指出試當真同埋啲成員嘅問題,
係睇你用唔用
三哥駛撚你去撐呀
幫你老母塞返你個龜頭入個閪度啦

---------

有殼的小龜頭
原名:我就扑你

Haters言論有時都會有啲營養有建設性
呢啲撚屌PR五毛嘩眾取寵
一向以操控網絡輿論為榮
甚至以搏取他人反擊陷入泥漿為樂
齊警惕 0回應
Don’t make #276068 famous!!!

https://lih.kg/xaOksbX
#626 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
啲度唔係公海,但係係公開論壇,你係公眾地方圍爐自然會引人反感 所以先叫佢哋返DC 同唔該個DC標明唔准彈只准讚或奶

對人身攻擊反擊唔出奇 奇在成班又唔係本人 都要爭住護航

你覺得試當真好睇 我覺得唔係
你可以評價張曼玉有「進步空間」,我鍾意話佢屎戲人閪靠關係上位
有乜問題??
呢個post嚟講,唔係有跟開/特登搵,或者喺影視台睇到,相信都比較難撞入嚟,幾何會比街外人睇到?

同埋依家唔係唔可以彈呀,
之前都有唔同留言話邊條片拍得麻麻,上條片《可以WOWOW》先至有話到浪費咗阿卵
但係唔係人身攻擊囉

另外,你聽到有啲好難聽嘅說話,去攻擊,甚至係老屈你在意嘅人&事,你都會糾正&反駁對方啦

仲有,點解對一個無傷害過你嘅人進行人身攻擊,你會覺得無問題?
係啲2個月開始先叫做可以彈試當真 因為盲目嘅嗰班終於都叫做後知後覺
之前講少少跌watt咪又係俾人杯葛 俾人插到飛起

你聽到有啲好難聽嘅說話,去攻擊,甚至係老屈你在意嘅人&事,你都會糾正&反駁對方啦

我都係聽到啲好假好獻媚嘅說話,去盲讚,搞到個channel毫無進步,烏煙瘴氣,咁嘅情況你都會嬲啦
btw,所謂嘅haters主要都係攻擊Jessica同遊學修,你幾何見人屌9896,locker或者豪腎?
8hours 63K vs 9days 93K
就追到

多謝關注試當真
你試當真邊位
送殯都未輪到你迎賓送客啦
是撚但啦人哋雞唔雞都唔關你事啦,人哋係雞你有得屌咩
小麻喺試當真上到位的話港女Ca會唔會變condom
咁早就關注試當真呀
記住多啲入嚟報到
返工時間見新片咪入嚟睇吓囉
又唔比討論?

小麻:收皮啦游學修
試當真交叉係咩意思
🈹
代表佢今次係同金剛crew同ern9案內所合作
試當真只係純粹借個場出黎
幫haters諗埋
小麻知道試當真個朵臭,所以割席

邊句唔比討論呀又?
返工就專心啲
唔知小麻會唔會上謝票場
到時又撚9 hater
咁等我嚟討論埋小麻割蓆先做嘢
其實私心唔想佢上,怕佢受唔住壓力
除非已經準備長期合作
其實個story條片出嗰陣就出左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞