試當真(可苡)(修/豪/賢/熙/臻/慈/欣/其/忻/孝) (53)

1001 回覆
23 Like 215 Dislike
幻想緊佢同牙慈第時生仔
應該小學開始就得罪人多比人欺凌
喺小學講美國時間
俾同學打完之後大嗌有呀!

其實我都唔覺佢係完全冇料嘅人
睇Ernest 案內所同試睇電影會都睇到做得唔錯
不過真係要戒刷鞋tone、虛應tone 同埋要識分咩場合講咩嘢
係呀,睇佢去犯罪鳥個到講日本嘢好正常做足功課,可能佢覺得咁樣好搞笑掛。
佢唔係話要做自己,唔做啲一味正經嘅藝人咩。上次真心話台有人話佢虛應又發脾氣,難攪
有睇live,嗰吓唔覺佢虛應
係,但客觀嘅講佢嘅笑位同說話方式唔可以做到有趣,反而令人混亂同冷場,可能現場效果唔錯佢先會咁做,但係唔係個個受。最後變成佢所講啲人「唔鍾意佢」,但佢又冇諗過係佢嘅説話方式同節奏造成

個live有人喺佢冇虛應嘅時候話佢虛應令佢覺得自己比人屈所以發脾氣,但依樣係佢造成嘅後果。
明呀 明哂 明白仔,有呀 係虛應嘅
老實說佢仲停留喺仇老爺爺嘅level 同埋冇乜個人嘅風格,之不過佢有份導嘅片的確係完整過ern9 Ted Eddie 果啲,啲fans 先會覺得"有呀",所以佢所講嘅進軍電影業真係唔會expect 太多,仲要幕前嘅質素都真係好一般

任俠佢地都直線抽擊過試當真,唔想試當真同電影有啲咩關係咁當然如果往後嘅日子佢地可以利用現有嘅人氣同熱度帶到入電影業,都係一件好事
佢喺外國讀 應該係香港讀唔成 要去外國啲嘢雞大學先讀得成
張圖佢cap咗等住反擊好耐 不過連反擊都返錯
尋日係咪有心事台?係我就課金
見冇乜人提起過
笑死
我啱啱都開咗個post黎睇
讀醫唔係英美澳加讀 野雞到不能再野雞
條傻仔睇嚟唔係大灣區學針灸就埃塞俄比亞學做無國界醫生
又唔係問佢邊間讀 邊度讀都唔敢講
身有屎 好打有限
對香港電影有抱負嘅都應該升,試當真價值從來都唔係件product,而係背後嘅理念

如果有料爆先貨金嘅話,你唔係好適合加入我地
你呢啲假膠撚扮FANS最撚嘔心
但佢又講得冇錯喎
我覺得幾幽默 見你又咁講我覺得更加悶
b]足球試故事《勝利球迷的無勝吶喊》丨試當真[/b]
https://youtu.be/0IrPf3OcaME

多謝試當真支持
新節目!
https://youtu.be/0IrPf3OcaME
足球試故事《勝利球迷的無勝吶喊》丨試當真
2022年6月22日
足球試故事《勝利球迷的無勝吶喊》丨試當真彩色 | 2022 | #理文、#亞協盃、#勝利球迷 | 粵語 | 中文字幕 | 3:19' |

故事簡介:
不認識足球的阿慈最近成為港足粉絲,又知道有隊叫理文的球隊將參加亞協盃。但渴望做勝利球迷的她發現,原來在香港做勝利球迷不容易。

主演:
倪安慈 @ngaionchi_kathy

球隊: @理文 LeeMan

亞協盃2022 J組分組賽賽程
2022-06-24(五)
18:00 理文 vs 東方龍獅
2022-06-27(一)
18:00 台南市FC vs 理文
2022-06-30(四)
18:00 東方龍獅 vs 台南市FC
又講足球…咪撚再將試當真變做足球channel la....
仲要條條足球片個tone都係懶煽情咁
豪哥肯出番黎拍片未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞