試當真(可苡)(修/豪/賢/熙/臻/慈/欣/其/忻/孝) (53)

1001 回覆
23 Like 215 Dislike
雖然三仔係試當真post吉祥物
但洗版始終都係唔啱
唔好講到投訴人反而有問題咁
貴飛都爆到
舞台劇仲要咁多場,又唔同一週年show全體成員演出,同埋一週年係睇開心,舞台劇未必係
可能本身拎出街賣既數唔多呢
佢地又有留左堆飛比nft班人
是日嘉賓:阿卵!WOW!
https://youtu.be/ZCq-bgnJCUU
試映劇場《可以WOWOW》 丨試當真
2022年6月6日
彩⾊ | 2022 | #WOW #朋友 #明白 | 粵語 | 中文字幕 | 3’

故事簡介:
朋友WOW9 you,該如何take?

演出:
蘇致豪 @official_sochiho
楊偉倫 @lunyeah.yeah
劉展翹 @jjackielauu
吳家忻 @kayan9896
L.d發(xx) @ld_fat
潘宗孝 @ernest_pch
我係投訴人都唔知話你乜好...
Wow
我仲專登unblock佢同report佢d洗板回覆
如果大家願意既 不妨一齊report埋上個post d回覆
浪費左阿卵 換轉第個演員都可以取代呢個角色
WoWoWo
起碼佢一出嚟嗰下就已經引到你笑
換轉其他成員就只會令你滿腦子WLTF…
阿卵一個救全片,不過都認同真係嘥咗阿卵
所以有冇嘉賓都係一個要平衡嘅問題,嘉賓出現率高又話出得多,冇嘉賓又話唔搵人,搵其他人又要有發揮好橋。如果要滿足上述條件除咗修仔之外,好似得一姐套Uber 外傳成功啲?
唔講artist,講下youtuber/素人
豬文、阿泉、龍華軒老闆、GE個發揮都好好
三月的嵐既阿妹皓嵐米爺,唔計劇情佢地既人設係fit曬
如果講返專業artist既話
朱謙做老闆掂,朱康做需要錢既小角色一樣都多發揮
其實好睇個角色設計同演員自己想唔想發揮
今次個發揮我覺得係少左d
其實真係冇乜人想知 咪L再推
討論區唔係用黎討論用黎做乜
你唔想知咪唔好入黎
你自己又推
你現實都應該冇乜朋友 想知幾時死
滿心期待新片會係有趣既橋
可惜都係失望有客串都係冇亮點
到底呢排搞乜
以為最尾阿倫會講嘢撚豪哥 扭一扭橋。點知就咁完 擺明玩鳩阿倫要佢做on9仔
覺得最後入嗰首歌係ok嘅
係,少似冰島
以為最後會有反轉,點知完左
定純粹叫大家睇野唔好睇表面
定係覺得依排好熱
所以wowowowowowowo太熱吧…

我剩係記得首歌now…
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞