試當真(可苡)(修/豪/賢/熙/臻/慈/欣/其/忻/孝) (53)

1001 回覆
23 Like 215 Dislike
關你撚事咩,戇鳩仔
喺公開地方圍爐自然會引人反感
吓?
幾時去討伐波台各大球隊圍爐post, 音樂台各大韓日港歌手圍爐post?
人哋冇好似你咁奶偶像鞋底丫嘛
即係其實你唔反對圍爐
只不過係試當真觀眾圍爐引起你反感
講白d la
Cls

而家打緊NBA final
你試下表演去勇/塞post做爆閘狗睇下點

你認自己係針對Jessica 針對試當真咪算囉
依度大把人係咁
駛乜扮晒清高屌晒所有圍爐post
用NBA比喻
咁Jessica係咪世界級好戲呀

咁你都不如認你見閪就奶 見女就流晒口水
幫個你識人人唔識你嘅臭雞出頭
呢條傻鳩比卡講啲嘢最撚廢
淨係識人身攻擊
block咗連開嚟望下嘅價值都冇
你咪block囉
你老母日日俾人屌緊你都唔知呀 冚家剷
我幾時有幫過佢出頭?
本身你喺度屌乜屌乜 依D係你主觀意願 我理鳩得你

你up乜鳩公開地方圍爐引人反感
懶正義咁做乜鳩姐
憎咪憎囉 扮晒正義使者做乜鳩
好撚嘔心
你唔去波台逐個球會post爆閘?
https://www.youtube.com/watch?v=xgJlOtUoXsA
試乜都得《We are HONG KONG 之後那六年…》|試當真

彩色 | 2022 | #wearehongkong、#香港、#足球 | 粵語 | 中文字幕 | 7’42 |

故事簡介:
2015年世界盃外圍賽香港對中國之後,香港足球掀起近年高潮。但之後那六年,香港隊和球迷,又過得怎樣?

主演:
許賢 @official_huiyin
潘宗孝 @ernest_pch
夏志明 @jamesgeeming
葉鴻輝 @e_yapp

亞洲盃外圍賽賽程:
6月11日(六)1900 香港對柬埔寨
6月14日(二)2300 香港對印度
贊師父拍紀錄片有一手
多謝試當真支持
[港台電視32直播] 8/6(三)至14/6(二)香港隊亞洲盃外圍賽即場討論區 (3)
https://lih.kg/3033654
唔借機宣傳下
Btw牙輝好中意同後防溝通
宣傳自己唔夠客觀
星期六做下忽然球迷
多謝支持
多謝支持
好撚正,希望可以多啲人留意香港足球
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞