試當真(可苡)(修/豪/賢/熙/臻/慈/欣/其/忻/孝) (53)

1001 回覆
23 Like 215 Dislike
好悶
但Alma好靚
阿慈同Jackie 個pair好悶 alma好靚
岩岩睇左少少 唔知睇緊咩冇睇
保險狗同中二病都做到咁悶
搞唔掂

GE同腎仔最好笑
個中二病係邊個 咁啱yt推出嚟我先入去睇
唐記
喺教束做會長嗰個
得罪講句 佢唔掂中二病都做到咁 幾好發揮明明
感覺最廢係呢幾個
唐記=保險佬<<慈<<米爺<ern9

GE做得幾好笑
Alma轉數快到顛, 點都同到每一PAIR互動
Ern9今次幾好
做即興始終都好講9up力
轉數慢少少即刻現晒形
成日想出賣米爺幾好笑
臨尾: 我一早都睇佢唔順眼架啦
睇完都唔太知做乜
即係又係玩即興劇場?alma決定邊個即興表演得好啲就走得?
上次做完即興咪話再玩一次, 由alma渣骰
邊個走邊個唔走唔係重點啫
都係睇中間個互動
今次條片又搞咩。。。
訓撚著左

試當真睇黎要諗諗計
就睇下今次會唔會好似 小即興大結局咁慘不忍𥌓
我覺得玩即興係幾好,但係咁樣剪係唔係最好就可以討論下
例如我會想睇埋演員抽到角色之後嘅反應,影佢哋點幫個角色度返個背景出嚟
同埋醫生同護士無乜存在感,可有可無咁
龜頭仔 唔好插錯郭爾君作品

小心辣錯郭爾軍
佢大撚鑊
有殼的小龜頭
原名:我就扑你

Haters言論有時都會有啲營養有建設性
呢啲撚屌PR五毛嘩眾取寵
一向以操控網絡輿論為榮
甚至以搏取他人反擊陷入泥漿為樂
齊警惕 0回應
Don’t make #276068 famous!!!

https://lih.kg/xaOksbX
#626 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
淨係得ge許賢可以完整睇哂, 其餘飛住睇, 尷到
真係睇唔慣即興喜劇
tvb台慶 曾志偉 肥姐 盧海鵬啲鬧劇咁
難得港隊嗰條片咁高質
新呢條又咁撚差 點給引人keep住睇
所以話咩放寬限聚 NFT 影響根本就talk shit ,劇場質素先係主因。咁多次公關災難都起得翻身就係因為有受歡迎嘅作品。

觀眾就係咁流失,呢啲由上年三月講到依家,游學修寫嘢拍片係好撚勁,但除咗Ellen外其他人拍嘢唔知係冇心拍/能力不足。

擔起試當真個招牌不斷拍啲爛片倒米,要不是三個老細拍片有料 搞音樂成功 開show/綜藝有質素 又時不時咁多創新搞作增加曝光。個channel一早收皮啦。

Ps.
反而呢期Ernest 百屌成材係有進步
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞