試當真(可苡)(修/豪/賢/熙/臻/慈/欣/其/忻/孝) (53)

1001 回覆
23 Like 215 Dislike
SO???
講姐
我見工都話會日日ot 溝女都山盟海誓架
真係做到做咗先得架
今日父親節可唔可以拍下Uber爸爸特別篇
試映劇場《一個宣傳片不能接受的吻》丨試當真
https://www.youtube.com/watch?v=vxUnI5-VFeA

彩色 | 2022 | #吻、#舞台劇、#演戲 | 粵語 | 中文字幕 | 8’22 |

故事簡介:
游學修邀請陳穎欣為舞台劇拍攝宣傳片,陳穎欣認為自己被佔便宜當場灑淚。

主演:
游學修 @neoyau19
陳穎欣 @yannyyc
潘宗孝@ernest_pch

《一個舞台上不能接受的吻》
7月8-24日 一連20場
香港藝術中心壽臣劇院

場次:
8PM - 7月8-10, 12-17, 19-24日
3PM - 7月10, 16-17, 23-24日

票價:HKD$680 / HK$580 / HK$480
恒生MPOWER卡專享85折購票優惠
門票於KKTIX公開發售
購票網站: https://sunchaseproductions.kktix.cc/events/kissonstage

#試當真 #試下成熟試下認真 #試當真舞台劇
咁早仲以為今日有得睇
已經過氣到屌都懶得屌
見到有張新相 有啲似小喬
諗落性格都有啲似似哋
命運應該都會差唔多
就係呢條同阿莎隻揪
某會員:張曼玉當年初岀道拍咗幾年片都比人笑花瓶、戲屎
張曼玉夠膽咁樣公眾面前頂撞啲前輩(岑珈其)
果個年代冇比老黑溶咗都應該打鑊金
你講完佢大細眼O.o🤪😜之後我就返唔到轉頭
其實想做咪喺IG試下做俾大家睇囉 造型相 扮嘢相 拍短片 試乜都得
日日講講講自己真性情男仔頭試乜都得唔想定型
但IG post 都係賣樣出葉佩雯
除咗俾你閪迷咗嘅遊學修會俾機會你之外 邊會有人俾機會你
究竟咩事要搞到秋生哥要問乜水
因為有個懵撚搞到三哥ban咗 以為領功其實倒主人米

廢ca 以後叫 Trashica 算啦 幾襯佢
唐記加入左

其實慈係咪覺得自己好幽默
同一個笑話講成年佢唔悶架咩
點樣講咗成年法?
佢近排拍嘢整咗個曳造型先開始話自己係壞過凱婷
陳三都無比人永久ban到

同埋唔好喺到無端端提起佢啦
難得佢可以對呢到無咁上心,就比佢休息下啦
我講緊佢覆個啲spam
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞