試當真(可苡)(修/豪/賢/熙/臻/慈/欣/其/忻/孝) (53)

1001 回覆
23 Like 215 Dislike
豪哥條片聽日出
腎仔贊師傅阿慈好BALL 理文多左經驗希望更上一層樓
香港波好需要多啲宣傳
試當真出盡力幫手

足球片係依家啲片黎講最當紅最有voice
作為一個波牛黎講佢哋promo香港足球好過拍埋啲無益尷片

Btw估唔到搞好香港電影業個殺著係拍紀錄片 摸咗成年半終於成型 估修爺唔到
啲幕前尷友O.o美國妹可以收皮啦
唔關修事啦,足球片許賢搵人拍
邊句講錯?屈人假fans果啲先至最惡毒
試當真不嬲同海鮮一樣都係不時不食嘅,過咗啲國際賽就會靜返

咁豪腎真心支持同鐘意港足既 其他就唔知啦

Btw我都等緊佢哋抽大西北停電
回撚晒塘 檔雞棚仲頂唔頂到多2年
https://www.youtube.com/watch?v=KFqX-STwVLs

試映劇場《囍~》丨試當真
彩色 | 2022 | #酒樓情懷、#香煙、#借火 | 粵語 | 中文字幕 | 7’ 22 |

故事簡介:
在酒樓,Alex來拍拖,Jessica來分手,Yanny來問大家飲咩茶。

場地提供:賣仔勿莫頭@sellsondonttouchhead

主演:
蘇致豪 @official_sochiho
陳苡臻 @krisssica
陳穎欣 @yannyyc

聲演:

《一個舞台上不能接受的吻》
7月8-24日 一連20場
香港藝術中心壽臣劇院

場次:
8PM - 7月8-10, 12-17, 19-24日
3PM - 7月10, 16-17, 23-24日

票價:HKD$680 / HK$580 / HK$480
恒生MPOWER卡專享85折購票優惠
門票於KKTIX公開發售
購票網站: https://sunchaseproductions.kktix.cc/...

#試當真 #試下成熟試下認真 #試當真舞台劇
試當真淪落到用香港足球黎出片
仲要過左24小時都係得22K views
硬迫班觀眾睇足球片。。
依家連班死忠都唔撐佢地

試當真番唔番到身就睇今晚豪哥條片
關你咩事呢龜頭???

====================

有殼的小龜頭 #276068
原名:我就扑你

Haters言論有時都會有啲營養有建設性
呢啲撚屌PR五毛嘩眾取寵
一向以操控網絡輿論為榮
甚至以搏取他人反擊陷入泥漿為樂
齊警惕 0回應
Don’t make stupid people famous!!!

https://lih.kg/xaOksbX
預言豪
上星期拍 今個星期停完電 岩岩元朗又停
痴撚線
正式回勇 莎修豪作品
好好睇 有feel
rap god

真係去唔番以前既試當真。。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞