試當真(可苡)(修/豪/賢/熙/臻/慈/欣/其/忻/孝) (53)

1001 回覆
23 Like 215 Dislike
自己post唔敢講邊度讀,讀邊間
俾人笑兩句就沉唔住氣
雖然係真係假冇人知 BTW我都唔識

不過我就唔會無端端笑冇讀過大學嘅人 唔會自以為大學雞就好威咁
要搵邊個做院長做論點黎prove自己
越嚟越弱雞
打工姐 比得起錢請咪去囉
定你自己都係比錢就行入去收你
野雞仔果然對學歷冇咩要求
Apa當大學
心虛咪認囉
一直咁proud of自己個學位 但原來野雞黎
我都驚你接受唔到
原來係個傻鳩一直係度數啲大學名
有咩意思
當自己讀咗?
佢其實暗屌緊大部份試當真嘅成員 同理文啲隊員
又一高手
走住黎屌 愛爾蘭野雞
呢位大學生勁高尚 睇埋啲中學生作品
我剩係見到有個喺山卡罅唔知邊度讀大學嘅大學生 連基本邏輯都冇 無端端話捉到人未讀過大學
佢開始比人撚到有啲妄想症
非英美澳加佢自己講 有proof
我咩學歷 游學修中學生定u grad 冇講過 冇proof

懷疑佢日日係山卡啦冇人冇物冇人同佢交流開始有幻覺
修仔拍幻愛。愛爾蘭版ok?
屌哂你哋老母
入嚟想睇下人討論關於呢個Channel 啲news
而家變到睇住你班撚屌日撚日喺度冇意義屌嚟屌去
要開戰過主另外新post啦
一人少句啦
試當真呢排個勢唔係好掂
你地好想試當真仆街咩?!
人地嘈嘈嘈關你撚事咩龜頭!
我唔知亦唔理佢地係咪
真係咁想試當直修皮,
但係我估呢度個個都好想你條龜頭仆街!

====================

有殼的小龜頭 #276068
原名:我就扑你

Haters言論有時都會有啲營養有建設性
呢啲撚屌PR五毛狗嘩眾取寵
一向以操控網絡輿論為榮
甚至以搏取他人反擊陷入泥漿為樂
齊警惕 0回應
建議直接Block!
Don’t make stupid people famous!!!

https://lih.kg/xaOksbX
講出嚟有咩咁特別 出到黎社會咪同啲ive grad f6 grad一樣朝九晚五
有咩咁高尚 係你野雞仔覺得好矜貴姐
同埋我唔會好似你咁笨柒咩都放晒上網囉
當連登樹窿呀?

讀醫唔係美英澳加咪冇料囉
蔡思貝菲律賓大學呀?
讀accounting都唔會去哥倫比亞讀 讀bio都唔會去南非讀啦下話

你冇講過愛爾蘭 自己鬼拍後尾枕無啦啦乜柒Ireland姐
睇野雞撐飯蓋好笑過channel啲片
信我
睇得出野雞咬人要規行矩步
一個唔覺意就會地圖炮咬錯游學修同大半數試當真冇讀u成員
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞