SD Gundam 激鬥同盟就黎出冇人講?

1001 回覆
18 Like 186 Dislike
好想再玩以前PSP Gundam Battle Operation系列
又多機體,又多關卡
變左抽蛋pvp 之後太好賺,返唔到轉頭
咁VS系列出左幾耐
呢隻又係唔係VS
又有幾多PVP GAME可以好似VS咁長命
ps4隻exvs幾個月已經少左好多人玩
呢隻sd game以分類來講係rpg game,通常都吸引到好多rpg fans玩,點會少人玩同悶
諗吓好啦!
笨大咁黑心,一部機一個DLC啦
對我嚟講依家啲高達Game嘅價值就係等bandai出個3D Model然後畀Community啲人解啲model、texture同sfx檔出嚟
然後用黎做咩
自己整3d動畫同低能小遊戲自high
原來是咁
有冇跨平台線上pve ?
希望你抽到想要既機體
佢應該係講緊PSP激鬥系列,唔係GBO
今次隻SD就係搵呢間代工
Btw 隻激鬥系列有過好好玩,但PSP最後同nds嗰隻都係垃圾
跨平台應該冇
有冇人會preorder
唔係買限定版就睇咗platform 表現先
Steam最方便,但Bandai 啲optimize又差又慢,可以fix成年都fix唔好
PS4碟版可以升PS5 digital
用NS玩三廠3D驚更加要睇路,為乜撚嘢瞓喺床玩帶出街玩人唔笑狗都吠
都講明ns最高30,ps4 30,ps5 60
唔係pc都應該ps5>ps4>ns

我等緊佢音樂包分開買幾錢,想儲實體但實體無豪華版,如果有音樂包分開賣應該儲實體+音樂包算
你以為表現淨係得FPS睇咩
咁更靚嘅畫面但低/唔穩定fps都係死得嘅
唔排除有d9人真係當手提機咁玩,但如果tv mode為主嘅話三廠game買switch版真係搞唔掂
無pvp 唔會買啦
無pvp既話 就睇下佢 pve 內容有幾豐富先

dlc 內容會好豐富
佢可以跨平台玩會耐玩好多,如果唔係都頭痕唔知買邊個版本好
利:PS4/5/Switch/Steam都有
cross個內容其實都唔夠豐富
cross way已經可以比到70-80分,好多機體有新動作,又有唔同台詞彩蛋,而且關卡設計明顯00系列最為用心係有挑戰性,可惜機體數量都係有d少,不過比起genesis做得好左好多
同埋以前new gundam breaker實在伏到慘不忍睹,真係完全垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞