SD Gundam 激鬥同盟就黎出冇人講?

1001 回覆
18 Like 186 Dislike
有阿
無age
age長期被逼害
以前香港人連基層都鍾意閱讀
唔係衞斯理點咁受歡迎
係而家拎住本書都俾人當異類
以前game書好多翻譯劇情
大把人當書讀
依家邊有人仲拎袋裝書嚟睇廿幾年前都少啦
何況個個有手機,不知幾多大人細路搭車食飯追輕小追日更,high class啲俾錢買ebook kindle
先唔理佢哋睇嘅有冇質素呢啲主觀嘢,冇人揸書就以為少人閱讀,講出嚟你自己唔會笑嘅咩

依家遊戲多數有翻譯先冇咗小說攻略,同多唔多人讀書冇關
同埋最盛行依然係最簡短流程同秘技嘅攻略,我大佬買本拳皇都有皇家騎士團攻略
大把人打機連角色名都講唔出,靠顏色同樣整花名

打得機嘅都會追新驚追PS5 XBX 3060,點解會貴古賤今到咁緊要
pv 好多野都冇
睇官網啦
po多次op
g暫時兩部
https://youtu.be/x28MCYFV4dg
唔通多人用手機就多閱讀
乜鬼logic
build系列無啦,sd系列都剩係得戰國傳,外傳,arns 三個代表人物同創傑傳三個勢力代表人物

age叫長期被逼害?咪玩啦,exvs有樣有機有聲參戰,騎士高達呢?無啊

g gen都係cr先真係本人身份出場,over world都只係自創角色配音玩neta
exvs係有騎士高達,不過係exvs2
cross ray終極版+音樂+季票 $227
以前ps ps2 年代玩過g gen , 呢個價同隻game值唔值入手?
如果係w/seed/00/鐵血fans 嘅,都ok 嘅,季票送g/x/turn a/g-reco/age
主要睇你係唔係舊g gen 玩家,食唔食g gen 果太玩法
動畫係有心思有neta 嘅
不過關卡玩耐咗有可能有小小重覆,難度偏低
你閱讀理解真係
sd最想佢出號斗丸,飛驅鳥呢d系列,三國d機設唔夠當年bb戰士 正!
有啲奇怪竟然bandai pr同希治閣都冇提及過gundam battle 系列
明明隻game最似係呢樣
製作組係訪談有提及今集係以g gen同battle 系列來做
可能希治閣本身冇咩留意相關情報
連pvp 都冇 賣成五舊水
佢偏向gundam battle + g gen 式設計嘅話,真係唔適合做pvp,合作打pve特別關就似樣
玩pvp封咗唔俾改機就defeat咗佢成隻game個目的
伏 但係都照奶多架啦
SD觀感唔錯
特別襯翻嗰D紙皮式場景破壞
希望之後可以出SD Breaker
唔好再出其他啦
唔玩咪得
有turn a
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞