SD Gundam 激鬥同盟就黎出冇人講?

1001 回覆
18 Like 186 Dislike
https://twitter.com/i/status/1540258440609660928
京寶梵都有, 不過渣劍埋身劈
點解唔整D槍機連技
Battle 系列需要乜嘢仔細操控
咪就係花式副技清雜魚大技秒boss,關過關幫部機升呢同集郵

玩嘅嘢同SD GVG完全唔同
會唔會有人玩住RPG當FTG
大技地雷幾型
希望有體驗版試伏
幾時先可以有build系列
Artdink 整的macross姐係邊隻

最後一隻正常macross game好似已經係PS3

可借到依家都未有emu
哇,正傳全上
希望唔好係每個title得兩三部機......
唔係果樣野死要人加落去
Game都未出,無就話人唔掂
雖然bamdie game唔掂就緊
都唔係咁架
只係證明你唔係target customers

咁想PvP 咪去gbo exvs sdgo私服 出街機exvs

我較想有GC果時gashapon wars咁4打亂鬥扮GDX ZDX

我較想GDX ZDX繼續出有得PvP
唔通無又話呢隻RPG唔掂
笑到仆街
班sdgo撚同屌點解機戰ggen係戰棋唔係動作game無乜分別 人地出隻pve game班人就成日pvp前pvp後好撚煩
只要一有高達驚就有班SDGO撚嘈
仲要彈入嚟屌句垃圾驚做乜唔出SDGO就走
唔撚明呢隻驚點解可以到啲人咁低質
BUILD一集都冇睇過, 無啦啦GUNDAM變左玩具
其實build fighter同re rise好好睇,推薦你睇,算滿足左大家砌完模型之後同人對戰既夢想
一定好睇過G死先
無兩三部,得一兩部
佢由始至終都無講過可操作的機體數
如果有好多架,仲唔一早大肆宣傳咩
唔洗驚,一定會
隨時隨咗0079 全部都係得兩部,好似初代gvg 咁
W 5子有3部都偷笑
5子變左 支援攻擊
除咗呢點,build Fighter同re rise角色好睇
肯定好過巴力在有天下我有 魔劍不出 誰與爭鋒
re rise真係
網遊,異世界,穿越
時下流行要素炒埋一碟
淨睇d要素一定覺得伏到仆街

再睇下成品
屌你老母好撚正
咪又係幫人除甲
明明本身睇戰爭同政治既動畫
無啦啦變模型真係太益智
我都無睇過
頭2季值得睇
所以呢套係叫高達build,而唔係機動戰士高達build
因為好多人都有接觸模型,易d吸引人睇
同埋拓闊高達動畫類型對觀眾同sunrise都係雙贏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞