SD Gundam 激鬥同盟就黎出冇人講?

1001 回覆
18 Like 186 Dislike
我唔會坐定定打機
所以買Switch版
當初我都好似你咁諗買左聖劍傳說同足球小將
之後後悔到仆街....
有無玩之前L5隻武藏
預告明天有pv
想玩, 但係唔識日文諗諗下都係算, 其實係咪好正?
以前psp隻gundam battle系列有得手動變型,但係放落隻game度真係完全unusable 嘅地步
佢搞唔掂變型之後個操作,真係寧願佢唔好搞好過,簡單啲當Q版人形機動作格鬥射擊rpg game算
類似以往紙箱戰機咁樣囉
不過佢黎緊會大執過再出,可以等下
大執到變F2P遊戲,仲會出喺手機,真係值得等
聽晚有新pv
如果季票d機唔係你鍾意既機,就會好on9
我呢幾日有番去玩番battle universe, 感覺上個變型基本上只能夠係為左蓄boost/慳boost用, 除左少數既機 e.g ksi gundam / F91 比較用得落之外其他都唔係好掂
battle系列個變型系統真係好無存在感
其實係幾on9
Dlc 機乜撚呀 話明rpg 到最後都只係會用果幾部廚機 一係你就單機玩自己鐘意既機

音樂就算啦 播住yt 歌又咪係一尻樣
Mh唔想睇神仙打交先局買switch版
Pc 街場其實都唔多神仙 只係多奇怪貓車
我mh好少見到神仙打交
你自己打機睇攻略用廚機,唔代表人哋都一樣
講得出RPG PVE都要搵meta,真係叻仔
玩MH開修改開到盡既應該一早玩厭左啦
今日仲有玩又有開既應該都係想農少d,想個肝好d果d嚟
近兩代GGEN我就係咁
堆主角機師/主要敵角係勁呀
但我想用全女隊喎
勁又點,我就要用咩
咁又冇話唔得既 d人鐘意0079靜係玩渣古男人的浪漫爆機都得架 前題係佢d難度點set 令到你洗唔洗向現實低頭者 b記野真係唔敢講到好死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞