SD Gundam 激鬥同盟就黎出冇人講?

1001 回覆
18 Like 186 Dislike
見d動作好撚生硬 近戰boss 又有霸體
撚狗咁撚 明明有隻 n年前既sd 同sd2比你抄都可以出成咁
成個post陣藥油味出晒嚟
睇啲gameplay有啲無雙割草feel
英雄所見樂瞳
睇驚play 佢唔係割草 係打木人樁

逐隻逐隻打

如果係咁就不了
幾正,會買
信和地庫見到有限定版訂1179
隻game 既成本可能C級

但個價錢勁撚過曬d 3A大作
同濕鳩機戰30 一樣

出d垃圾豪華版 加幾首人聲歌 賣800幾
dlc出幾部作畫仲廢過十年前嘅舊作又200幾

加加埋埋就千幾蚊

但係就有d死忠on9 佬會含淚埋單
利申 : 我
如果有套通用動作可以比大部分機用
按道理可以用好多機先係
另外跨作品對白唔知寫成點
cross rays幾正
d 樓同d字完全係a train風格
Artdink會唔會知痴線到將所有機體整十個八個DLC
Bandai 個食相真係難睇到呢…
希望有李瘋子對馬沙重演經典畫面
build嗰次馬沙唔係用返原本聲優有d可惜
含淚訂左
有望可以單機雙打
歌有版權要分錢無計+值嘅
其他就⋯

我含
睇完GAMEPLAY真係唔敢衝首發
如果係Gundam Breaker 123(非new)其實ok
我點睇都覺得d動作流暢度重哀過new
New算擺啦,笨大自己都唔敢面對

當年GB123(特別係12)真係好玩耐玩
GvZ同Seed D故事mode都係

唔明點解依家出唔返, 明明照copy之後加機up texture都夠晒
屌奶星好似睇緊一條片重播十幾次咁
唔會就係得哩幾部機嗎

不過笨大真係做得出
PV內容比人感覺多過Gameplay唔係第一次
動作流暢度偏低因為機體d近戰動作好多都好大硬直
我估硬直長可能想人易d用迴避取消硬直
Gameplay 睇落都係搵個map 掟晒啲機落去俾你打就算
其實就算單pve 都可以整啲有趣野玩既,例如要你揸狙擊gm 射穿梭機、揸魔蟹水路偷基地、msigloo 由太空沖落大氣層打戰艦咁,又或者簡單啲玩大型機,一口氣打幾隻重高達,揸gp03 守要塞對住n隻小卒。

雖然我唔認為佢會整
佢呢隻硬直step cancel 其實好無癮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞