SD Gundam 激鬥同盟就黎出冇人講?

1001 回覆
18 Like 186 Dislike
重點係Boss機唔好下下霸體,俾人打中起碼要有個硬直+動作表現

再好D目標被打過程中會移位,比如唔會連擊3下目標重係原點位置,正常俾人推都會向後郁一郁,同好似上面咁講空中會墜下少少。
珍.
可以參考返devil may cry果D action game, air combo緊都有少少自由落體既feel.
本家既exvs系列就算格鬥緊都唔會兩部機響空中定晒格咁.
如果可以根據攻擊響空位移, 成個打擊感一定正好多.
可惜D咁嘥工夫既野bandai應該wfc
又打擊感大師
boss打完僵硬值就已經暫時冇霸體,唔太算長期霸體

目標被打其實係有做到移位效果,不過墜下就冇
我都知呢個詞一出一定會trigger某D人
但我真係諗唔到更好既講法
不過上面都唔少人話個air combo感覺好突兀啦.
你都知有人講問題喺邊,喺連登冇嘢講夾硬有乜意思

一直唔明連登仔點解成日當自己考oral,冇分嗰種
youtube講隻驚有乜人文關懷技術分析,講足半個鐘都話可以賺流量
咁隻game未出大家都係R水吹je, 廢事好似樓主講就黎出都無人講嘛
你唔係連登仔? 屌9我有流量賺?
不過巴打我認得你個名, 知你係戰神黎, peace啦.
新嗰條片打亞布3,真係諗起以前sdgo 打任務嗰陣
打尚布羅好似玩緊mh,又甩尾又龍車
講咁耐 試玩片都係無提過有無pvp
冇,第一天已經講左係rpg,冇pvp
唔該 唔好再係度提pvp
你要pvp 繼續去玩返你隻exvs
咁真係感激你嘅打擊感影片分析令個post蓬蓽生輝

咁都叫屌,巴打平時會唔會覺得自己喺烏克蘭周街敵人
巴打發表乜嘢真係要認同你至得,你想屌打擊感同你屌同一戰線,唔係又俾你屌做戰神
有印象 愈難愈玩

之後斷玩一排再玩
見到出好多變態Map
大家PVE變哂卡怪
其實,你見到有收集錢(資源)之類去改機,都預咗唔會有pvp架啦
一係就得個有等於冇嘅所謂pvp唔知打黎做乜

要pvp就真係要gvg嗰種本身個設計就係for 人vs人
我諗都係因為以前果隻SDGO印象太深,
呢隻第一眼睇落去又似SDGO, 先咁多人問有無PVP, 其實呢隻我第一次睇片都以為係SDGO新作
不過同意你話求其整個唔湯唔水既PVP, 不如專心做好PVE果part好過.
痴線, 6下post咁啱見到有人同我差唔多睇法附和下者, 4行字算咩分析
隻game暫時睇片同系統我覺得其實算四四正正, 以bandai黎講算係咁.
唯一真係覺得好突兀就係air combo果下, 好生硬, 響空中停響度一拳一頓咁打落去好似好破壞節奏.

話你戰神係因為我記得你好多game都玩得好透徹但又好撚串, 響火紋定機戰post都同唔同人嘈過, 我都係其中之一.
睇呢幾段都知你條友過癮啦, 又考oral又youtube流量又人文關懷, 又烏克蘭又同一戰線

呢隻game我d有興趣但應該唔會衝首發, 等你report啦.
冇pvp

即係玩SWITCH 版都冇上綱連線玩?
?。? 你知唔知自己講緊咩
冇pvp 有pve
即係mon hunt
明白?
核彈變副武
地球喊出嚟
即係冇得好似PSP GUNDAM SEED 咁, 上綱搵人對打?
呢個係數據世界,唔怕
之前搵到ROM, 但佢要Wii 個種體感手制
set極都set唔好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞