SD Gundam 激鬥同盟就黎出冇人講?

1001 回覆
18 Like 186 Dislike
自從佢整完gvg之後淨係出vs系列
無乜出其他game再加埋gundam breaker
已經完全對笨大冇期望
呢個系列真係好好玩
不過00嗰代我覺得做得好差
gundam breaker原本出得正正常常,後面突然整隻垃圾new
想佢出返原本個系統
最好有3既砌機系統,2既故事同關卡設計
根本就半成品
反正出得再爛都有人拎個荷包出嚟
g gen又係咁
乜鬼內容都cut晒個個都照含淚課金
g gen來講cross way已經算合格,比到65分,係機體數量唔太夠
當年genesis冇左cut in,9成機體一樣動作,劇情亂咁改又cut好多劇情
出Exvs2家庭版再講
cross我都係等到半價先買
其實cross ray d cg 動作做得好用心,效果好正
問題都係出自關卡設計單一同艦隊攻擊搞爛咗
只要一日重有人含撚埋單
笨大都係會繼續出垃圾比你地玩
得00系列d關卡設計係有用心做,其他三個系列玩落會少悶
我順住嚟玩, 玩到seed des 停咗
成日想的起心肝重玩
利申wing 廚
crossrays算好架啦,genesis嗰堆0079都未打晒我已經想棄
想要三鎖MS
Genesis DLC thunderbolt 懶撚到連

駕駛員都唔整俾你 真係痴撚線

以後唔撚買黎玩
幾時先再出家用版GvG呀
用手制玩點照抄。。。
要搞平衡 又要keep住更新 不了
講緊個動作FPS 同埋有PC版
當年有試過用手制玩SDGO
真係玩唔掂,啲機快到追唔到, 近戰更加唔洗講
不嬲3D game都一定要手掣打手掣
好多超人類動作手掣係做唔到
SDGO黎講手掣應該連基本MCA都做唔到
但其實比較新既主角機係動畫真係差唔多咁快 我明你講既重力感 但應該係好舊代既gundam先會有
呢樣嘥氣,班大師嘅打擊感 技巧 難度標準天咁高
不知幾多人覺得1-3 Gundam breaker垃圾
一提到高達驚就好似呢個post咁
今日呢條片d打鬥比起之前demo機體片係流暢左同夠爽快,可能之前係純動作展示唔太吸引
同埋近戰接遠戰武器既連技就咁睇係唔錯
https://twitter.com/SDGBA_official/status/1539558990715441152?t=FGU-zXx4YIp3t6eGv2GQOA&s=19
呢個流暢度switch 一定做唔到
咁pc 買算, 同班fd pc 聯機都好
邊個同你講有得聯機?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞