SD Gundam 激鬥同盟就黎出冇人講?

1001 回覆
18 Like 186 Dislike
用黎打定錢升定啲野
當然 rx78得1就無
xbox/ps/switch/pc都有

一流駕駛員
其實隻game幾有潛力,如果隻game加dd 戰棋g gen原素,好似當年wii隻扭蛋sd,應該無得輸
啲機有cross way 咁多都收貨了
咁又太多機D動畫有排SET , 佢出多D關比人玩好過 , 再唔係可以每部機改下必殺技同 換LR既技能, 咁每部機都有幾種技比人玩
我係前面問過ps5定switch
Ps5 同switch都試玩咗….
Swtich除咗手提之外
都好難說服到人玩switch版
仲要手提濛到
唔係自家品牌 , 全平台既GAME , 仲要係動作GAME , 真係唔好諗SWITCH , 買定STEAM 再等STEAM DECK可能仲好
試玩咁多人話正,會唔會正式出嗰陣先知有伏
有冇吉姆頭 BLUE DESTINY, PALE RIDER
隻扭蛋sd好正
有得玩戰艦
d場景又得意
武者高達
正就唔會
起碼好過newgb
叫玩得落手
d對話都叫有用下心去設計
自己玩就一定特價先買
睇班fd會唔會首發
因為真係好貴咁嘅質素
係咁都冇辦法
暫時睇落
如果試玩版幾正
正式版嘅伏就只有:
故事柒/短,bug 多,關卡玩法重覆單調,機體量少(應該唔會)
之後玩法應該單調
三款機體 全能 近戰 遠攻 玩起上嚟分別唔係好大(除數據上)
Boss暫時各有特色,但要避同防都係一種方法搞掂
所以再觀察啦
如果淨係玩法單調都問題不大嘅
始終bandai game
我應該都係有fd一齊玩先會買
不過其實格鬥連技, 格檔方面嘅玩法都幾多元化,同埋都唔係易到可以無腦玩
睇落都ok 嘅

我覺得就故事短/ 兒戲機會大啦
如果剩係得幾個名場面, 咁多部作品應該10幾20關就玩完, 希望唔好咁, 會晒左咁多心機既機體動作, 打去都一樣多機都冇用
元祖得29%
想問打邊關出到材料?
全部都再重複打曬都唔出嘅
原來就爆po
係咪無得跨平台連機?啲朋友全部switch
機動戰士鋼彈
機動戰士鋼彈0080 口袋中的戰爭
機動戰士鋼彈 第08MS小隊
機動戰士鋼彈 雷霆宙域戰線
機動戰士鋼彈0083 星塵作戰回憶錄
機動戰士Z鋼彈
機動戰士ZZ鋼彈
機動戰士鋼彈 逆襲的夏亞
機動戰士鋼彈 逆襲的夏亞 貝托蒂嘉的子嗣
機動戰士鋼彈UC
機動戰士鋼彈F91
機動戰士海盜鋼彈
機動戰士V鋼彈
機動武鬥傳G鋼彈
新機動戰記鋼彈W
機動新世紀鋼彈X
∀鋼彈
機動戰士鋼彈SEED
機動戰士鋼彈SEED ASTRAY
機動戰士鋼彈SEED VS ASTRAY
機動戰士鋼彈SEED DESTINY
機動戰士鋼彈00
劇場版 機動戰士鋼彈00 -A wakening of the Trailblazer-
Reconguista in G
機動戰士鋼彈 鐵血孤兒
武者、騎士、指揮官SD鋼彈緊急出擊

未計DLC
PS系互連,XBOX系同PC互連,NS好似自閉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞