SD Gundam 激鬥同盟就黎出冇人講?

1001 回覆
18 Like 186 Dislike
要PVP不如建議笨大移植陰間對決落Switch
PVP見到敵人係咁push up仲唔屎都滾埋
最招牌既trans-am反擊都有
唔講到時好唔好玩 動作上都真係見識到製作組既愛
依舊屎我食硬
最新實機片係MA戰,同示範連線模式

https://youtu.be/SHk15uajdno
指揮官高達支炮好弱雞
出咁多片好似所有機都係埋身格傷啲,係呢樣麻麻地
有幾種可能性
第一種佢未升級
第二種可能係遠程武器本身冇set咁高攻,因為近戰用左氣條限制,所以遠戰可能調低d傷出來限制,避免用太長cd限制遠程武器
其他比較有意思既係
大魔個度有提到會有其他量產機用
唔會淨係得主役機可以用
SD高達
騎士武者個類 只限NPC用先會有眼珠
玩家用個隻沒眼珠
要睇佢個改機可以改到咩程度
段片大魔啲0追尾火箭炮
如果冇得好似以前激鬥連reload 彈速 追尾都有得升,多雜魚機都係放倉
好似沙克嗰啲下位帝王要改爆先用到
希望每部機既招式/武器唔係set死嗰幾招
可以5揀3之類就好,育成嗰到想自由度大d
做個真男人 渣古爆機
彈速慢咪企緊d射
今集應該set死左
多武裝選擇應該好大機會連火神機關槍都用來填數
之前巴哈有人整理過計埋量產機,今集可以用到大約90部機
gundam versus
打到啲敵人上天時,會hild住一陣畀你去連技,覺得好其怪
X2
同年代既MSV全部拆開黎賣
明明都係0079但賈圖格魯古古真紅白狼渣會部逐隻計
SD全部都有眼珠就最好
可以crossplay, 不過係得PS4同5, Xb one同Xbx
勁突兀 好似喺地面連擊咁
通常其他game啲空中連擊一係連擊夠快 一係假下墜然後每下連擊再拉返高 再唔係就用橫向速度嚟感覺似打飛咁

佢仲要好似想sell空中連擊系統咁
好似下下都撩起敵人就算 冇咩特別意思
之前d試玩片基本上得格機既空中連擊夠爽快,其他機既近戰太慢唔太爽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞